אני מעוניינת להצטרף לקורס הכשרת מנהלים, אשמח לקבל פרטים
נ
נועה סטרוז
קורס מנהלי בתי ספר
שלום סעב,
קורס מנהלי בתי ספר מתקיים בכמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ, ביניהם: אוניברסיטת חיפה, סמינר הקיבוצים, אוניברסיטת בן גוריון, אוניברסיטת בר אילן ועוד. הקורס פונה לאנשי חינוך מנוסים ופעילים ששואפים להתקדם ולנהל מוסדות חינוך. על המועמדים להציג רקע מעשי של 4 שנים לפחות בנוסף להכשרתם האקדמית (תואר שני לפחות). ברוב מוסדות הלימוד מדובר על קורס של שנתיים שמתקיים בין פעם לפעמיים בשבוע ועלות כ-2,200 ש"ח.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המסלול, תנאי הקבלה וקהל היעד.
מה זה 4 שנים רקע מעשי?
רציתי לשאול מה מגישים ברקע מעשי? תוכניות עבודה?
נ
נועה סטרוז
תנאי קבלה לקורס מנהלי בתי ספר
שלום סעב,
עלייך להוכיח שהיית מורה ועסקת בחינוך לפחות מספר שנים בכדי להגיש מועמדות לקורס מנהלים. תוכל להגיש תלושי שכר, אישורי העסקה מהביטוח הלאומי אך הדרך הטובה ביותר היא להציג מכתבי המלצה ואישורים מהמעסיקים עצמם מה שיכול להעניק לך יתרון גדול מול מועמדים אחרים.
חשוב לציין שללא רקע בעבודה חינוכית ובהוראה אי אפשר להשתלב בקורס מנהלי בתי ספר.
בברכה, נעה
ס
סעב ספדי אימאן
למי מגישים ועד מתי?
יש לי את כל האישורים והתעודות ואוכל לבקש המלצה מהמנהל שלי . למי מגישים ועד מתי
נ
נועה סטרוז
קורס מנהלי בתי ספר
שלום ספאדי,
הגשת מומעדות ומסמכים נדרשים לקורס מנהלי בתי ספר נעשה מול מוסד הלימודים בו אתה מעוניין למוד. תוכל לבחור בין אוניברסיטת חיפה, סמינר הקיבוצים, אוניברסיטת בן גוריון, אוניברסיטת בר אילן ועוד. כפי שעשיתי בהודעה הקודמת, גם בהודעה זו, צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המסלול ומוסדות הלימוד השונים המציעים אותו.