שלום, אני למדתי במכללת אורנים הוראת אומנות. קשה מאוד למצוא במקצוע זה עבודה. אני שמתי לב שגם קשה לי להיתמודד עם בעיות משמעת . לכן אני רציתי לברר איזה מקצוע אפשר ללמוד שיהיה יותר קל למצוא עבודה וגם שיחשבו לי את מה שלמדתי. חשבתי על עבודה סוציאלית, טיפול באומנות או חינוך מיוחד תודה
נ
נועה סטרוז
החלפת מקצוע מהוראה לתחום אחר
שלום אירנה,
כתבת שאת מתעניינת בכמה מסלולים חלופיים במקום המסלול שאת נמצאת בו בעיקר כי גילית שהוא לא מתאים עבורך ואינך מעוניינת להתעסק בבעיות משמעת אז לפני שאת בוחרת מסלולים אחרים חשוב לציין כי בחינוך מיוחד יש לא פחות (אם לא יותר) בעיות משמעת וכך גם בעבודה סוציאלית. מבחינת הקושי הזה איך שאני רואה את זה טיפול באומנות יהיה המסלול המתאים ביותר עבורך.
יש כמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ המציעים לימודי תרפיה באומנות, ביניהם: מכללת תל חי, אוניברסיטת תל אביב, בית ברל, מכללת אור יהודה ועוד. הלימודים קיימים במסגרת תואר שני או לימודי תעודה לבחירתך והרקע שלך באומנות יכול להוות יתרון גדול בתחום.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המסלול, מוסדות הלימוד השונים ועוד. במידה ואת מעוניינת במידע נוסף תוכלי לפנות אלינו בכל עת באמצעות הפורום.