אני לא גרה באיזור המרכז, אלא בצפון, מה שאומר שאם אתקבל (או אבחר בכלל) ללכת ללמוד במכללה למנהל אצטרך לממן לעצמי דירה ובכלל תנאי מחייה, השאלה שלי היא איך עובדות המלגות בדיוק והאם יש מלגה כלשהי שאפשר לקבל בלי להוציא ציון 725 בפסיכומטרי? אני בספק אם אוכל לגייס 90,000 שקלים עד השנה הבאה, בייחוד כי יש לי פסיכומטרי באמצע ואני ממש רוצה ללמוד במכללה למנהל....
ממוצע הבגרות שלי יצא משהו בסביבות 97, השאלה אם יש עוד מלגות שלא מופיעות באתר או האם הציון הזה בכלל מספיק למשהו- קבעתי פגישת ייעוץ אבל ארצה מספר פרטים כללים קודם...
תודה לכל העונים
ה
המסלול האקדמי
לימודי תקשורת וניהול -תשובה.
עדי שלום, המסלול האקדמי אכן מציע מלגת הצטיינות לבעלי נתונים גבוהים, בגרות -100+, פסיכומטרי 700+. מעבר לכך, יש אפשרויות של מלגות חיצוניות רבות ומגוונות על בסיס סוציו-אקונומי , או מלגות פרח למיניהן.. אחת הסיבות שזימנו אותך לפגישת ייעוץ היא שתבררי על מלגות אלה יותר לעומק. לגבי מגורים באיזור המכללה, ישנם המון סטודנטים שלומדים במכללה שאינם מהמרכז במקור. יש מסביב למכללה המון דירות שותפים של סטודנטים ואף יחידות דיור לסטודנטים שמעוניינים לגור לבד. אני מאמין שפגישת הייעוץ אליה את מתעתדת להגיע , תענה לך על המון שאלות ובכך יעזרו לך לגבש החלטה. שיהיה המון בהצלחה !