שמי נאור חזן ואני הולך ללמוד שנה הבאה תואר ראשון במנהל עסקים עם התמחות בראיית חשבון .. אני מעוניין לשלב את המנהל עסקים עם תואר משולב במשפטים כדי שזה יעניק לי עוד כלים ועוד אופציות בשוק הפתוח והגלובלי ...
הלימודים הם קשים מאוד אבל אני יעמוד בנטל .. השאלה היא האם באמת שווה כל כך להשקיע בתואר משולב במשפטים מנהל עסקים .. למרות שאני יעסוק בתחום הפיננסי -ראיית חשבון ... לשתי התארים יש המון כלים והמון ידע לשוק הפתוח שיקנה לי המון אופציות ופתיחת דלתות .. השאלה אם שווה ללכת על שתי תחומים גדולים ולנסות לחבר אחד בשני [תפקיד בכיר בתחום הפיננסי עם מעמד משפטי .. ..
ה
המסלול האקדמי
תואר משולב - משפטים ומנהל עסקים
נאור שלום, קודם כל, ברכות על הצטרפותך למשפחת "המסלול האקדמי המכללה למינהל" ואנו מאחלים לך הצלחה רבה בלימודים. כמו שהזכרת בעצמך, לתואר המשולב יתרונות ברורים המקנים לך יתרון משמעותי ביציאה לשוק העבודה. מלבד כמובן דרישות הקבלה היותר גבוהות למסלול המשולב, ישנו גם עומס הלימודים איתו ציינת כי יש ביכולתך להתמודד איתו. המכללה מעמידה מערך ייעוץ המאפשר לך קבלת מידע מלא והבנת כל ההבדלים בין המסלולים. נשמח לעמוד לרשותך במרכז המידע של המסלול ע"י השארת פרטייך בטופס הצהוב למטה. בהצלחה..!