נרשמתי לפני שבועיים וחצי לכלכלה וניהול ועדיין לא קיבלתי תשובה.
כמה זמן לוקח עד שמחזירים תשובה?
מ
מאיה
עוד שאלה
הבנתי שכל מועמד עובר וועדת קבלה, זה נכון? יש לי בגרות 96 יכול להיות שאני לא התקבל ולעומת יתקבלו מועמדים בעלי נתונים נמוכים יותר?
ה
המסלול האקדמי
תשובה למאיה
שלום מאיה, בנוגע לשאלתך לגבי כמה זמן לוקח עד שמקבלים תשובה, זה תלוי, בדרך כלל, מועמדים העומדים בחתך קבלה אוטומטי, מקבלים תשובה אחרי שבועיים עד חודש ממועד הרישום. לפי הנתונים היבשים שרשמת כאן, אני מבין שאת שייכת לקטגוריה הנ"ל. בנוגע לשאלתך לגבי וועדות קבלה, זה לא מדויק, מועמדים אשר עומדים בתנאי קבלה לא עוברים וועדות, רק מועמדים שנתוניהם גבוליים. אשמח לדעת אם היית כבר בפגישת ייעוץ אצלנו? אם כן, אני ממליץ לך להתייעץ עם היועצת איתה נפגשת לגבי כל שאלה שיש לך. אם לא , את מוזמנת להתקשר אלינו למספר: 03-9634223.
מ
מאיה
הייתי בפגישת ייעוץ
אני אחכה לתשובה.... היא תגיע בימים הקרובים.
יש לי חברה שצריכים לעלות את הנתונים שלה לוועדת קבלה ציון 88 בערך, כמה זמן בערך עד שהיא תקבל תשובה?
תודה רבה
ה
המסלול האקדמי
תשובה למאיה
במקרה של חברה שלך, במידה ואמרו לה כי היא צריכה לעלות לוועדת קבלה, ודאי גם נתנו לה אינדקציה של כמה זמן זה אמור לקחת. במידה ולא, מומלץ לה לדבר עם היועצת איתה נפגשה על מנת לקבל אינדיקציה מה הסטטוס כרגע. בדרך כלל מדובר בהליך שאורך לפחות חודשיים ממועד ההרשמה.
מ
מאיה
המשך...
תודה על התשובות... היועצת לא אמרה לה כמה זמן זה יקח, אבל הבנתי שהיא התקשרה אליכם היום לבדוק.
סתם שאלה שמעניינת אותי - למה לוקח אצלכם כל כך הרבה זמן להחזיר תשובה? מה בדיוק בודקים בוועדת קבלה? נרשמתי לעוד מקומות ליתר ביטחון (אני מעדיפה ללמוד אצלכם) ובכולם כבר קיבלתי תשובה.
מ
מאיה
המשך...
תודה על התשובות... היועצת לא אמרה לה כמה זמן זה יקח, אבל הבנתי שהיא התקשרה אליכם היום לבדוק.
סתם שאלה שמעניינת אותי - למה לוקח אצלכם כל כך הרבה זמן להחזיר תשובה? מה בדיוק בודקים בוועדת קבלה? נרשמתי לעוד מקומות ליתר ביטחון (אני מעדיפה ללמוד אצלכם) ובכולם כבר קיבלתי תשובה.