שלום רב, לא מזמן נרשמתי ללימודי תואר ראשון במנהל עסקים במכללה למנהל והייתי דיי סגורה על התמחות בטכנולוגיות עיסקיות. אני קצת פוחדת מכל הקטע של המחשבים כי אין לי ניסיון בתחום ואני לא יודעת עד כמה אני אתחבר לנושא ברגע שאני אתחיל ללמוד. יכול להיות שאני מאוד אוהב ויכול להיות שאני אראה שזה בכלל לא אני. לפני שבוע היה יום פתוח במכללה בנושא מנהל עסקים והלכתי לשמוע על ההתמחות בטכנולוגיות עיסקיות. האמת היא שקצת ירד לי מהנושא, זה נשמע מאוד מעניין ודבר שבאמת נחוץ מאוד היום אבל שוב אני מאוד מפחדת שאני לא אתחבר לזה. בנוסף הלכתי לשמוע על ההתמחות בשיווק, ודווקא מאוד התחברתי לנושא או שפשוט המרצה ריתק אותי :) בכל אופן, אני קצת בדילמה, אני לא יודעת אם תוכלו לעזור לי אבל אני מקווה שכן! הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על התמחות של שיווק וטכנולוגיות עיסקיות ביחד. הבנתי שזה רק לימודי ערב, דבר שקצת ביאס אותי כי אני דיי רציתי לימודי בוקר כדי שגם יהיה יותר חיי חברה( עד כמה שאפשר) וגם חופשים, אנשים שלומדים בערב אלה יותר אנשים שעובדים ולוקחים בחשבון שלא יהיו חופשים בכלל אלא לומדים 3 סמסטרים רצוף בשנה. עד כמה התואר של מנהל עסקים עם התמחות בשיווק וטכנולוגיות עיסקיות הולך בחוץ? יש לזה הרבה ביקוש? אשמח אם תעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה!
סורי על החפירה והמשך יום נעים, מיכל
ה
המסלול האקדמי
תשובה למיכל
מיכל היי, ראשית , אני מתנצל על האיחור בתגובה לשאלתך. יש לך חששות לגיטימיים בהחלט ושאלות מצוינות , בדיוק בשביל שאלות מסוג זה קיים אצלנו מערך ייעוץ לכל תחום לימודים שהוא. אני מניח כי היית בייעוץ אצלנו בעבר ולא זכרת לשאול את השאלות הנ"ל. אני מאד ממליץ ליצור קשר עם היועצת איתה נפגשת בעבר על מנת לשתף אותה בלבטים שלך. מספר הטלפון של הייעוץ הוא: 03-9634114. בהצלחה!