אני אעבור וועדת חריגים\קבלה (לא בטוחה בשם), ביקשו ממני להעביר קורות חיים והמלצות. עד כמה קורות חיים "מרשימים" והמלצות יכולים להשפיע? אני חוששת מכיוון שקורות החיים שלי דלים (כמו של רוב הציעירים), אם יבואו יותר אנשים בוגרים עם ניסיון לא יהיה לי סיכוי.
ג
גלית
עוד שאלות חשובות
על מה כדאי להתמקד בכתיבת קורות החיים? במה להתמקד בהמלצה?
נאמר לי שאני אעבור גם ריאיון, כיצד להתכונן? מה שואלים? עד כמה הוא משפיע?
סליחה על החפירה, אני בלחץ.....
ה
המסלול האקדמי
ועדות חריגים כלכלה - תשובה לגלית.
גלית היי, אני מבין את המתח בו את נמצאת , אך אני מציע להרגע. בעיקרון את לא צריכה לעשות שום דבר מיוחד מעבר למה שיש לך כרגע. כמובן שהאנשים שדנים בתיק שלך ובסופו של דבר קובעים אם תתקבלי או לא, לוקחים בחשבון את היותך צעירה ולא מצפים ממך לקו"ח "מרשימים" במיוחד. כמובן שהאינטרס של המכללה הוא לקבל ללימודים את המתעניינים האיכותיים ביותר, כאלה שעל פי הרושם שהם משאירים ניתן להסיק כי הם יעשו הכל כדי להצליח בלימודים. מבחינת מה לרשום בקו"ח או מה להוסיף, את לא צריכה להוסיף שום דבר שלא באמת עשית במהלך חייך. בכל מה שקשור להמלצות, מדובר בהמלצות ממעסיקים או למשל תעודות הערכה משירותך הצבאי או כל מסמך שיכול לעזור לך לשווק את עצמך במעמד הראיון. כמובן שההחלטה תהיה בין היתר מושפעת גם מנתוניך. ( הציונים בתעודת הבגרות ). אין סיבה להיות יותר מידי במתח, תגיעי לראיון רגועה ומחויכת והכל יהיה בסדר. המון בהצלחה !
ג
גלית
תודה ועוד הוספה
מה שואלים בראיון? על מה מתמקדים? כמובן אם אפשר לספר....