שלום רב, יש לי תואר במדעי ההתנהגות ... לאחרונה התחלתי תואר שני בתחום השיקום והרווחה ( בריאות נפש קהילתית) .... לא מרגישה שאני מתחברת לתחום למרות שתחום זה סיקרן אותי תמיד... עבדתי כמאבחנת כמה שנים להכוון תעסוקתי לאוכלוסיה שיקומית משם העניין .... מצד שני לא יודעת עד כמה תחום זה הינו רווחי ... אני יודעת שיש לאן להתקדם תמיד בו .... קיימןת המון התלבטויות אם להמשיך ולנסות ולבדוק אם אני אכן מתחברת ( אולי לקורסים מסוימים אני לא מתחברת) ומחשבה אחרת אומרת לשנות בכלל כיוון ולעשות הסבה לסיעוד ... וכאן גם נמצאת התלבטות בגלל שאני לא אוהבת לעבוד במשמרות....
נ
נועה חזן
התלבטות בין מסלולים
שלום רב,
נשמע שבשני המסלולים לגביהם את מתלבטת את לא בטוחה ולשניהם חסרונות מובהקים עבורך ולכן השאלה הראשונה שעולה היא מדוע לבחור מסלול שאת לא מעוניינת לעסוק בו - בכל זאת מדובר בקריירה שלך לא בעבודה זמנית לתקופה קצרה. אני חושבת שלפני שאת עוברת מסלול או בוחרת להישאר במסלול הנוכחי, כדאי לך להתייעץ עם מישהו באופן אישי - עדיף עם מישהו שמכיר אותך טוב ויודע מה יתאים עבורך. במידה ותרצי להתייעץ גם עם אחד הנציגים שלנו, תוכלי להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך בהקדם כדי לסייע לך.