היי, שמי אושר אני בן 31 מירושלים - מגיל 14 אני עובדת במסגריה ונגריה. כיום אני רוצה להתפתח ולצאת ללמוד משהו, אך לצערי אני לא יודע מה כדי לי . אשמח שמישהו יחזור אלי
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
הסבה מנגרות
היי אושר !
קודם כל, בחירת תחום לימודים בכל גיל היא אינה פשוטה. אני לא מכירה אותך באופן אישי ועל כן קשה לי להכווין אותך באופן ספציפי אבל עליך לשאול את עצמך אילו תחומים אתה חושב שעשויים להתאים לך.
אם אתה מגיע מעולם הנגרות - שאם אני לא טועה זה מצריך לא מעט יכולות תכנון וראייה מרחבית - אולי הסבה למקצועות ההנדסה עשוי להתאים לך ? ישנם מסלולים רבים שבהם תוכל להתקבל לתואר ראשון עם הקלות רבות ואפילו ללא פסיכומטרי במסגרת עידוד לימודים לגילאי 30 פלוס.
שאלות נוספות שכדאי לבחון בבחירת התחום האקדמי - באילו תחומים אתה מרגיש בנוח או אילו כישורים יכולים לעזור לך ? האם אתה מרגיש בנוח עם לימודים ריאלים המשלבים מתמטיקה/פיזיקה ? האם אתה רואה את עצמך עובד בסביבה משרדית או עבודה שמצריכה תנועה ממקום למקום ? האם אתה רואה את עצמך עובד בסביבת אנשים או בסביבה שקטה יותר?
אתה מוזמן כמובן גם להשאיר את פרטיך בתיבת יצירת הקשר ואחד מהנציגים שלנו יישמח לחזור אליך ולייעץ לך. צירפתי עבורך גם קישור עם כתבה על הסבה לגילאי 30.