היי אני סטודנטית לרפואה שנה ראשונה (לקראת סיום) בליטא , בעיר קובנה (קאונס). לצערי ניתקלתי באטימות מוחלטת וסוביטיות מיותרת מצעד האוניברסיטה (אוניברסיטה זאת לא ממומלצת לאנשים בעלי לקויות למידה, או בעיות עם מורות, או אנשים שחופש הביטוי חשוב להם! בנוסף התוכן הלימודי שמועבר לתלמידים לדעתי לוקה בחסר ויש הבדל ענק בין מה שהאוניברסיטה מספקת לעומת מה שהיא דורשת, בנוסף יש מגמה מסויימת של להכשיל סטודנטים זרים , סוג של מחלבת כסף.) ואל כן אני מעוניינת לעבור אוניברסיטה. בסופו של דבר באתי ללמוד ולא להילחם בתחנות רוח. *רציתי לדעת מה הם תנאי הקבלה לרפואה באוניברסיטאות באנגליה , בהיתחשב בעובדה שאני כבר מסיימת שנה ראשונה של הלימודים. *אילו מיבחנים אלי לעשות , אם אלי לעשות? *הבנתי גם שהאוניברסיטאות באנגליה מספקות מעונות ואוכל בחינם , האם זה נכון? *באילו אוניברסיטאות באנגליה יש התחשבות בלקויי למידה , אם בכלל? *בנוסף אני אשמח לדעת אם בכלל קיים סיכוי להתקבל לאחת האוניברסיטאות העל באנגליה ? אם קיים ישראלי שלומד שם אשמח ליצור אימו קשר . *האם יש התחשבות בלימודי בליטא ? *כול מידע נוסף שיכול להיות שמיש אני אשמח לקבל. *אם מישהו ממליץ אל אוניברסיטה מסויימת אם הוצאות "הגיוניות" (צ'כייה והונגריה לא באות בחשבון בגלל יוקר השכר הסטודנטיאלי, ומחלבות הזרים! אוקראינה ומולדובה גם לא באים בחשבון בגלל סיבות כאלו ואחרות)
תודה רבה נטע-לי ליפקין
ליציירת קשר אפשר לפנות אלי במייל: netaly.lipkin@gmail.com
ו
ורד - קמפוס לימודים
תנאי קבלה לאנגליה- מעבר אוניברסיטה
היי נטע-לי,
אנו מכירים מוסדות ללימודי רפואה באיטליה. נוכל לנסות לסייע גם לגבי לימודים באנגליה. אשמח אם תפני אלינו ל03-5354449