שלום, אני חושב על ללמוד בקנדה ואני די בלחץ כי אני רוצה להתחיל כבר בספטמבר הקרוב. רציתי לדעת מה התנאים ללימודים בקנדה? אני חושב על univresity of british columbia אבל בדרישות לא ראיתי מבחן TOEFL וכדומה. ראיתי את שני הדברים האלה: General admission requirements (Israel) Graduation from a university-preparatory program at a senior secondary school. Admission average calculated on final year academic courses/exams. עכשיו,לא הבנתי בכלל מה זה הדבר הראשון.. וגם את הדבר השני לא ממש. כי הם לא רושמים איזה ממוצע צריך. אולי תוכלי לעזור? אגב אני מתלבט בין משפטים להנדסת תוכנה עוד לא ממש החלטתי
ו
ורד - קמפוס לימודים
לימודים בקנדה- משפטים או הנדסת תוכנה
שלום מארק, לא ידוע לי על תנאי קבלה ב- UNIVERSITY OF BRITISH BOLUMBIA. אך תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בהנדסה ברוב האוני' והקלוגי'ם בקנדה דורשים מבחן סיווג באנגלית TOEFL/IELTS, תעודת בגרות מלאה עם מתמטיקה, כימיה ופיזיקה. לפרטים נוספים ניתן לפנות ליועצי הלימודים.
ד
דיאנה
תשובה
אני לומדת בקנדה. כל אוניברסיטה דורשת טופל או את המקבילה הבריטית. ציון של לפחות 100, ויש מינימום לכל פרק. משפטים בקנדה זה תואר שני, אין תואר ראשון, ואם התוכניות הם לחזור לארץ אחרי התואר זה חסר טעם כי מערכות המשפט שונות ולקבל הכרה בתואר בארץ לא קל, אחוז העוברים את מבחני הרישוי עם תארים זרים נמוך. מקצועות ההנדסה דורשת לרוב ממוצא ציוני בגרות באזור ה-95 (ללא בונוסים) וכמובן שזה תלוי אוניברסיטה אבל אתה מכוון פה לטופ. וגם זה בתנאי שיש בבגרות מקצועות מדעיים....