יש לי מס שאלות על ה GRE: אם נבחנים מס פעמים, האם האוניברסיטאות מקבלות את הציון האחרון או הציון הגבוה ?
אני מעוניינת ללמוד לבד למבחנים אלו ואז להחליט אם לקחת קורס, האם לקחת קורס ביולי יהיה מספיק מוקדם לשפר ציונים? האם צריך להרשם למבחנים מראש באוקטובר כי עלולה להיות תפוסה מלאה ?
אותה שאלה לגבי טופל?
האם ידוע לך אם יש מוסדות שמאפשרים ללמוד לדוקטורט בפס. קלינית או בנויורופסיכולוגיה בדגש אקדמאי ולא טיפולי?
איך הולך תהליך ההתקשרות עם מרצה לדוקטורט בחול לפני ההרשמה ללימודים? האם צריך להגיש הצעת מחקר או לשאול קודם במייל קצר את המרצה אם הוא מוכן לקבל תלמידים? האם צריך לשווק את הציונים שלי במייל הראשון? איפה יש מידע והאם אתם מספקים ייעוץ בנושאים אלו?
חשוב לי לציין שאני לומדת כרגע לתואר שני בפסיכולוגיה שהוא לא קליני. יותר בדגש ביולוגי
ט
טלי
לימודי GRE ודוקטורט בפסיכולוגיה בחול
היי יש לי מס שאלות על ה GRE: אם נבחנים מס פעמים, האם האוניברסיטאות מקבלות את הציון האחרון או הציון הגבוה ? אני מעוניינת ללמוד לבד למבחנים אלו ואז להחליט אם לקחת קורס, האם לקחת קורס ביולי יהיה מספיק מוקדם לשפר ציונים? האם צריך להרשם למבחנים מראש באוקטובר כי עלולה להיות תפוסה מלאה ? אותה שאלה לגבי טופל?
האם ידוע למישהו אילו מוסדות שמאפשרים ללמוד לדוקטורט בפס. קלינית או בנויורופסיכולוגיה בדגש אקדמאי ולא טיפולי?
איך הולך תהליך ההתקשרות עם מרצה לדוקטורט בחול לפני ההרשמה ללימודים? האם צריך להגיש הצעת מחקר או לשאול קודם במייל קצר את המרצה אם הוא מוכן לקבל תלמידים? האם צריך לשווק את הציונים שלי במייל הראשון?
לא אמרתי שיש לי תואר שני מחקרי בפס, ועוד מספר שאלות: האם יש אפשרות לקבל ויזת סטודנט לארה"ב בשביל ללמוד שם את הקורס ל GRE ו TEOFL ? (בשפה האנגלית) אני מעוניינת להשאר שם בערך חצי שנה. לגור שם, ללמוד לGRE.
לחילופין, האם יש אפשרות לקבל ויזת סטודנט לאיזשהי תוכנית קדם דוקטורט לשפר את סיכויי להתקבל לדוקטורט בפסיכולוגיה, האם יש תוכניות כאלה באוניברסיטאות נחשבות? מה לחפש?
תודה רבה למגיבים
ט
טלי
ללמוד GRE בארה"ב עם ויזת סטודנט
האם יש אפשרות לקבל ויזת סטודנט לארה"ב בשביל ללמוד שם את הקורס ל GRE ו TEOFL ?איך הולך תהליך ההתקשרות עם מרצה לדוקטורט בחול לפני ההרשמה ללימודים? האם צריך להגיש הצעת מחקר או לשאול קודם במייל קצר את המרצה אם הוא מוכן לקבל תלמידים? האם צריך לשווק את הציונים שלי במייל הראשון?
איך הולך תהליך ההתקשרות עם מרצה לדוקטורט בחול לפני ההרשמה ללימודים? האם צריך להגיש הצעת מחקר או לשאול קודם במייל קצר את המרצה אם הוא מוכן לקבל תלמידים? האם צריך לשווק את הציונים שלי במייל הראשון?
האם יש אפשרות לקבל ויזת סטודנט לאיזשהי תוכנית קדם דוקטורט לשפר את סיכויי להתקבל לדוקטורט בפסיכולוגיה, האם יש תוכניות כאלה באוניברסיטאות נחשבות? מה לחפש?
ק
קמפוס לימודים
תשובות
יש לי מס שאלות על ה GRE: אם נבחנים מס פעמים, האם האוניברסיטאות מקבלות את הציון האחרון או הציון הגבוה ?עד כמה שידוע לנו, מקבלים את הציון הגבוה. את השאלה הזו כדאי להפנות למרכז שבו מבצעים את המבחן.
איך הולך תהליך ההתקשרות עם מרצה לדוקטורט בחול לפני ההרשמה ללימודים? האם צריך להגיש הצעת מחקר או לשאול קודם במייל קצר את המרצה אם הוא מוכן לקבל תלמידים? האם צריך לשווק את הציונים שלי במייל הראשון? יש לפנות אליו במייל, להסביר על הרקע שלך, על הצעת המחקר, ומה במחקרים שלו עניין אותך. בהחלט מומלץ לצרף גליונות ציונים, קו"ח, תקציר של התזה, וכל מסמך בעל ערך כגון אישור על קבלת מלגה או הצטיינות מהעבר.
האם יש אפשרות לקבל ויזת סטודנט לארה"ב בשביל ללמוד שם את הקורס ל GRE ו TEOFL ? (בשפה האנגלית) אני מעוניינת להשאר שם בערך חצי שנה. לגור שם, ללמוד לGRE. יש לפנות לשגרירות או לסוכני וויזה לארה"ב בנושא זה. לחילופין, האם יש אפשרות לקבל ויזת סטודנט לאיזשהי תוכנית קדם דוקטורט לשפר את סיכויי להתקבל לדוקטורט בפסיכולוגיה, האם יש תוכניות כאלה באוניברסיטאות נחשבות? מה לחפש? בידי יש מידע על לימודי דוקטורט באוסטרליה בלבד.
ש
שני יונגר
תואר שני ושלישי ומחקר בתחום בחו"ל
שלום טלי,
אין שום בעיה לשפר ציון במבחן GRE. את בוחרת בסופו של דבר לאן יועבר הציון ואם להעביר את הציון לאוניברסיטאות בחו"ל. אין העברה אוטומטית, לשאלתך. הבחינה עצמה מתקיימת מספר פעמים בחודש, ולכן אין מועד מסוים שמחויבים אליו מלבד שיתקיים לפני שמסתיימת ההרשמה לאוניברסיטאות בחו"ל, כמובן. לגבי פרק הזמן הדרוש להצלחה בבחינה, זה מאוד אישי. ומכיון שאת מוכנה להיבחן כמה פעמים עד שתצליחי אני מניח שזה פחות משנה כרגע אם תיבחני ביולי או במועד אחר. אבל בהחלט כדאי להירשם מראש כי יש תקופות יותר עמוסות בנבחנים. כך גם לגבי TOFEL. עוד לגבי TOFEL כדאי להירשם לפחות חודשיים מראש כדי שיהיה לך מקום בבחינה. לגבי פסיכולוגיה קלינית ונוירולוגיה, למה את מתכוונת בדגש אקדמי ולא טיפולי? התחומים הללו עוסקים בטיפול באנשים. אך אם את רוצה קריירה אקדמית בסופו של דבר תוכלי לבחור בנתיב הזה במהלך לימודיך. כשתהיי בתוך המערכת כבר תביני בדיוק מה את רוצה ומהי הדינמיקה. אך קחי בחשבון שבתחום הזה בכל מקרה תעסקי בטיפול כי זה מה שעושים בו. כמון שתצטרכי ללמוד ולבצע מחקר, אם זה מה שאת רוצה לעסוק בו בסופו של דבר ברמה אקדמית וגם אם לא ברמה אקדמית, זה חובה במסלולים הללו. תהליך ההתקשרות עם המרצה בחו:ל עובד כמו פה. את תחליטי מה את רוצה לחקור ותציעי את עצמך למרצים (כלומר הצעת מחקר) ולמחלקות הרלוונטיות. לכל מוסד לימודים מסלול מקובל שלו, אז כשתגיעי לשם תדעי כבר מה לעשות ואיך. אבל היום עוד רחוק ולדעתי ממש מוקדם מידי מידי לעסוק בזה כרגע. יש חברות העוסקות בהרשמה של סטודנטים והגשת הצעות מחקר או בקשות להרשמה ללימודים באוניברסיטאות בחו"ל. אני חושבת שכדאי מאוד מכיוון שהמצב שלך יותר מורכב משל אחרים כי את כבר תכף תהיי בעלת תואר שני להיעזר בהן. מה שאני חושבת שיהיה הכי נכון לך הוא ללמוד לתואר שני נוסף באחד משני התחומים שציינת פה ולהמשיך משם למחקר.