יוסי, 23, מתכנן ללמוד בטורנטו בג'ורג בראון קולג' לימודי דיפלומה 3 שנים של תכנות משחקי מחשב (GAME PROGRAMING). כמו שציינתי, זה לימודי תעודה של 3 שנים. המטרה שלי היא לצאת משם עם לפחות תואר ראשון. הבנתי שאחרי הדיפלומה אני יכול להשלים באחת האוניברסיטאות, שנה רביעית של מדעי המחשב ולצאת עם תואר של מדעי המחשב + לימודי תעודה של הפיתוח משחקי מחשב. האם זה אפשרי ונכון? כי אני לא רוצה ללמוד בחול בלי לצאת עם תואר ראשון. אם דבר זה אפשרי, איך עושים את זה ואיפה מבררים ?
נ.ב. עוד עזרה וידע מסטודנטים שנמצאים בקנדה אני אשמח ליצור איתם קשר וקצת לשוחח על המחיה והתהליכים להיות סטודנט זר.
תודה על העזרה :)
ש
שני יונגר
לברר בקולג' בו אתה עתיד ללמוד
שלום יוסי,
לברר אם אתה יכול להשלים את הלימודים שלך באותו קולג' לתואר ראשון אקדמי, אתה צריך לברר מול הקולג' עצמו. בישראל גם כן יש מסלולים כאלו, אז בוודאי שגם בחו"ל. מה שכן שם כמו כאן יש לברר את התנאים להמשך לימודי תואר ראשון מול הקולג' בו תלמד את הקורס. לגבי סטודנטים הלומדים בחו"ל והתייעצות איתם הייתי מנסה רשתות חברתיות וכן ימים פתוחים לקראת לימודים בחו"ל שמתקיימים אחת לכמה חודשים בישראל.
בברכה, שני
ק
קמפוס לימודים
השלמה לתואר
יוסי שלום,
אפשרי להשלים לתואר, אך בד"כ ההשלמה תיקח קצת יותר משנה. תוכל לבדוק זאת ב-"transfer guide" שיש לכל פרובינציה בקנדה. לייעוץ וסיוע ללא עלות תוכל לפנות לקמפוס לימודים.