היי , יש לי כמה שאלות לאחר שיחה בטלפון עם נציג מהמכללה , לא הצלחתי להבין במדוייק : למי שהנדסאי ומעונין בלימודי ערב בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה : 1. מי שלא עומד בתנאי קבלה , האם ישנה אופציה של מכינת מתמטיקה ופיזיקה במתכונת לימודי ערב ? ואם כן מהם השעות והימים ( נאמר לי בטלפון שהמכינה למי שהנדסאי מתקיימת בשלישי ערב חמישי 8-20:00 ושישי , האם זה נחשב מבחינתכם מסלול ערב ? (מי שעובד במשרה מלאה בעייתי היום חמישי מהבוקר אשמח להסבר ) ושאלה שניה לגבי התנאי קבלה רשום פסטיכןמטרי / פסיכוטכני אך לא רשום מאיזה ציון… (למכינה וגם לתואר עצמו ) 3. שאלה אחרונה , כמה זמן מראש צריך להירשם למכינה ? והאם היא נפתחת *רק* בחודשי אפריל או שיש עוד אופציות אשמח מאוד לעזרה וסדר בדברים בכל פעם נאמר לי משהו אחר ….
מ
מכללת סמי שמעון
מכינה ולימודי ערב
שלום, במכללה יש מסלול לאנשים עובדים, לא לימודי ערב. המכינה בדרכ נפתחת בחודש אפריל, מתכונת הלימודים היא יום מרוכז, יום אחד ערב ויום שישי. מערכת השעות והימים יקבעו סמוך לפתיחת המכינה. באקדמיה במסלול של הנדסת חשמל הלימודים הם 3-4 פעמים בשבוע משעה 4 או 2 ערבים ויום שישי. לפרטים נוספים , ניתן להשאיר פרטים מטה, ויועץ לימודים יחזור אליך