שלום רב, אני מעוניינת להירשם לקורס זה. אני מרחובות ויכולה להצפין עד לת"א. המכללה שהגי ניראת לי היא קונספט בת"א מה המלצתכם?
ש
שני יונגר
לימודי הפקת אירועים
שלום רוני,
אינני יודעת אם הלכת כבר לערוך סקר שוק בין בתי הספר השונים להלן כמב אפשרויות נוספות באזור המרכז. אמנם אין ביכולתי לומר מי טוב יותר מבין בתי הספר ומי פחות אך עדיין כדאי מאוד ללכת לערוך סקר שוק.
1. המכללה למנהל 2. מכללת קרית אונו 3. קונספט 4. דיפלומה 5. תדמור 6. המרכז להשתלמויות בבר אילן 7. תפני- של האו"פ 8. רשת אורט 9. המפיקים 10. AC 11. לשכת המסחר בתל אביב
הכי חשוב שתבחרי בבית הספר שיעניק לך את המורים הטובים ביותר, התנאים הטובים ביותר ואולי אף יוכל לסייע לך במצאית העבודה הראשונה לפחות.
בהצלחה, שני
ר
רוני
אז זהו שיש בעייה אחת...
מה שאני הולכת לרשום ישמע מאוד מוזר, אך המצב הוא בעקבות בעייה בריאותית לא יכולה כרגע לנהוג, ומסוגלת להתנייד ברכבת או מונית בלבד (לא אוטובוס...) לכן אני חייבת שהמכללה תיהיה בקרבת מקום מגורי או ליד תחתנת רכבת ..:(. כאמור אני גרה ברחובות אז אומנם יש כאן מכללה למנהל אך הקורס הזה לא מתקיים בשלוחה של רחובות... לכן אשמח לחווד מקצועית, אגב בעייה זו גם מונעת ממני לעשות סקר וללכת פיזית למכללות על מנת להתרשם... אשמח לעזרה תודה, רוני
ש
שני יונגר
שלום רוני
שלום רוני,
מאחלת לך בריאות ורפואה שלמה.
תוכלי תמיד במידה והבעיה הבריאותית היא זמנית לבקש ייעוץ בטלפון, כמעט כל בית ספר או מכללה יעשו זאת אם אינך יכולה להגיע אליהם. אני מסכימה שאין טוב ממראה עיניים, אך עדיין אין טוב ממשמע אזניים כל זמן שהן שלך.
נשמח לקבל המלצות, וכדאי מאוד שתנסי בטלפון לקבל את כל המידע הדרוש לך.
דבר נוסף שחשוב לדעת, תחום כמו הפקת אירועים מצריך נסיעות לא מעטות כחלק מהעבודה, האם תוכלי לעשות זאת בעתיד? במידה וכן והבעיה היא זמנית אז אין בעיה. בברכה, שני