היום אני אמא לשני ילדים בת 37 ולאחר מסע טיפולי פוריות של 9 שנים. בגיל הנערות התמרדתי ולא רציתי ללמוד..........סימתי 12 שנות לימוד בבית ספר מישלב שהיה שייך בזמנו להסתדרות, הבית ספר לא קיים היום ואין באפשרותי לקבל את התעודה שמצינת שסימתי 12 שנול לימוד(לא עשיתי בגרות.) היום אני חיבת לעזור בפרנסת הבית.אני שקולה רצינית וחיבת ללימוד. היום קימת בי השאיפה ללמוד ולהתקדם. רציתי מאוד ללמוד את תחום "המזכירות",כמו מזכירה רפואית.אני יודעת שאני בעלת תפיסה מהירה,סבלנית וזריזה. אני רק מבקשת הזדמנות נוספת ולכפר על חטאי נעורי. מחפשת שיפתחו לי דלת!!!!!!!!! בתודה וברכה קרן
ש
שני יונגר
לימודי מזכירות רפואית
שלום קרן,
ראשית, חייב להיות רישום של סיום 12 שנות לימוד במשרד החינוך. אני מאוד ממליצה שתפני אליהם בבקשה לתעודת הגמר שעשית.
לימודי מזכירות רפואית ותחום המזכירות בכלל יכול להיות גם מעניין וגם מספק מבחינה כלכלית (במיוחד אם תהיי מזכירה במשרד עו"ד גדול).
פני למשרד החינוך ובררי מולם מה הפרוצדורה בכדי לקבל את תעודת הגמר. אם לא תצליחי, אנא עדכני אותנו וננסה לעזור לך לפחות למצוא את הגורם הרלוונטי במשרד החינוך המטפל בכך.
לגבי תעסוקה כמזכירה, כדי להיות מזכירה רפואית, עליך ללמוד לתעודה בתחום. כדי להיות מזכירה בכל תחום אחר, את לא חייבת ללמוד משהו מיוחד, אך כדאי תמיד לשקול ללמוד הנה"ח, שנדרשת הרבה פעמים בעבודת מזכירות.