אני רוצה ללמוד כלבנות טיפולית. יש מוסדות שונים שמציעים את התעודה כגון - מכון ווינגייט , מכללת מהות , MYDOG ועוד אני מתגוררת בירושלים ולא מצאתי מוסד ללימודים הללו פה מלבד מכון מגיד (התערבויות טיפוליות) ואני מבינה שהתעודה היא קצת אחרת. מההכרות שלך תוכלי לכוןן אותי מה שונה בין המוסדות ואיפה כדאי ללמוד?
תודה!
ש
שני יונגר
קורס כלבנות טיפולית ואילוף כלבים
שלום יעל,
אנסה לעזור, למרות שמאוד חשוב לדעת מהו התחום בו את מעוניינת. להלן ההבדלים בין המסלולים במכללות שציינת בשאלתך: מכון ווינגייט- לימודי תעודה המעניקים תעודת מטפל באמצעות כלבנות ותעודת מאלף כלבים. משך הקורס 350 שעות ובסופו יש לעשות סטאז'. מכללת מהות- לימודי תעודה המעניקים תעודת מטפל באמצעות כלבים, תעודת מאלף גורים וכלבים בוגרים בסה"כ 520 שעות בקורס MYDOG- הלימודים נמשכים שנתיים, במסגרת הלימודים אילוף כלבים וכלבנות טיפולית. הלימודים בחסות האוניברסיטה העברית. מכון מגיד ירושלים- לימודי טיפול באמצעות בעלי חיים, כלומר אין התמקדות בטיפול באמצעות כלבים בלבד, אלא באמצעות מגוון של בעלי חיים.
בחרי את מוסד הלימודים המתאים לך ביותר, אני חוששת להתעבר ולומר לך מה נכון יותר עבורך. וכמנהלת פורום אני מנועה מהשוואת בצורת טוב יותר או פחות בין מוסדות הלימוד.