שלום רב מזה שלושה שבועות מנסה להשיג איש קשר בנושא , מעבירים אותי ממקום למקום , מבטיחים שיחזרו אלי , אך זה לא קורה . חייבת לקבל שיחזור של התעודה בכדי להתקבל למשרת מורה מחליפה , מה ניתן לעשות , למי לפנות ? זה ממש דחוף תודה מראש
נ
נועה חזן
שחזור תעודה מאוניברסיטת דרבי
שלום פאר,
בעקרון, בגלל שהמכללה לא קיימת ובמקומה נפתחה מל"א יכו למאוד להיות שעדיף לך לפנות למשרד החינוך - לאגף המטפל בכל נושא מוסדות הלימוד האקדמיים. יכול מאוד להיות ששם יוכלו לעזור לך מהר יותר ובמקביל, לפנות למזכירות מל"א כדי לבדוק האם יש להם ארכיון של בוגרי דרבי.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
א
אשרת
לשחזר תעודת התואר וציונים
היי,קצת מבולבלת למי לפנות. למדתי בדרבי בראשון. ברצוני לקבל שחזור תעודה וממצוע ציונים להמשך לימודים.
נ
נועה חזן
שחזור תעודה מדרבי
שלום אשרת,
אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים שהחליף את דרבי - המרכז ללימודים אקדמיים. שם יוכלו לסייע לך באיתור האדם/הגוף שיוכלו לשחזר עבורך תעודות ממוסד הלימודים שהוחלף.
א
אשרת
שיחזור ציוני התואר מדרבי
היי,אשמח לקבל טלפון או מייל,או כל כתובת של המרכז ללימודיים האקדמאים,כפי שהמלצתם לי לפנות
נ
נועה חזן
לימודים במרכז ללימודים אקדמיים
שלום אשרת,
לצערי, אין באפשרותי להעביר פרטי התקשרות של מוסדות לימוד ספציפיים, אך חיפוש קצר מאוד בגוגל או כל מנוע חיפוש אחר יניב תוצאות מדויקות מאוד. תוכלי להקליד את המילים "המרכז ללימודים אקדמיים" להיכנס לאתר מוסד הלימודים ולמצוא את כל פרטי ההתקשרות שחיפשת.
א
אשרת
אין מענה בשלוחה שהפנתם אותי
אני חייבת את עזרתכם.לא עונים לי . חייבת ציוני התואר מדרבי
נ
נועה חזן
המרכז ללימודים אקדמיים
שלום אשרת,
לצערי, לנו אין אפשרות ליצור קשר עם מוסד הלימודים בשמך. עלייך לנסות להשיג מישהו מהנהלת מוסד הלימודים במל"א כדי לברר איפה יוכלו להנפיק עבורך תעודה או אישורים על הלימודים בדרבי.