המכללה הזו לא מוכרת, היא על הפנים, ככה גם תנאי קבלה שלה...וגונבים הרבה כסף מאנשים, באו לשם תלמידים עם ממוצע של 90+ ואמרו להם לעשות מכינה שעולה 12000 ואין אפילו מלגות לחיילים משוחררים ואפילו ללוחמים ועוד אחרי שהם סיימו מכינה לא ננתנו להם אפשרות להתקבל...אפילו על תנאי הכל שם פרוטקציה יש שם פול סטודנטים ששילמו להם כסף והלכו ישר לתואר....בלי בגרות בלי כלום...אנשים יש להם פולל מכללות מוכרות ויותר טובות ששם יותר אפשר להתקבל פה רק מנסים לגנוס כסף ועוד מכללה חדש שאף אחד לא מכיר אותם אני אומרת בתור סטודנטית לשעבר היה לי ממוצע 95 בבגרות ופסיכומטרי 520 ועוד עשיתי אצלהם מכינה קיבלתי 88 ולא קיבלו אותי למשפטים וסתם ביזבזתי כסף, ועכשיו אני לומדת בשער המשפט שזו אחת המכללות הטובות ששם יותר מחשבים ומקבלים ויותר תנאים ומלגות לחיילים שאין מה להשוות למרכז אקדמי הזה שפתחו הם רק עובדים עליכם...הלימדים אצלהם חראאאאאאא אל תעשו טעות תחסכו זמן וכסף כי פה לא תשיגו כלום תזרקו 100,000 על כלום
ה
המרכז האקדמי כרמל
תנאי קבלה
שלום רב,
ראשית, אני מצר על תחושתך הקשה. אני מניח שהיא נובעת מכך שבסופו של יום אחרי הזמן שהשקעת בלימודי המכינה הקדם אקדמית, לא הגעת לממוצע הקבלה הנדרש ללימודי משפטים. ככלל, המרכז האקדמי כרמל מקפיד הקפדה יתרה על תנאי הקבלה שהציב, וכל מועמד המעוניין להיכנס לתוכניות הלימוד השונות נדרש לעמוד בהם ללא יוצא מן הכלל. בנוסף, המרכז האקדמי כרמל מעניק מדי שנה מלגות בהיקף של מיליוני שקלים, ובתוכם גם לחיילים משוחררים , וזאת לפי קריטריונים מוגדרים. הזכאים למלגות רשאים לממשם בעת קבלתם ללימודי התואר.
אנו מאחלים לך הצלחה בהמשך לימודייך האקדמיים והמקצועיים.
ג
גיא
הבעיה הגדולה היא שמכללה ללא הסמכה לתואר ראשון
עדיף ללכת על בטוח.
א
אחת שנרשמה למכינה
ליפיופה
אם היה לך ממוצע בגרות 95 למה בכלל עשית מכינה? כנראה שלא השקעת מספיק והרשת לעצמך לחפף וזה התבטא בציון כזה . אבל לפחות אל תנסי להשפיע על אחרים ולנסות לשכנע אותם כמה המכללה לא טובה . לדעתי לכל מכללה ולכל אוניברסיטה יש שני צדדים כאלה שמרוצים וכאלו שלא .. את אחת מהן זה שדחו אותך בגלל שלא הגעת לממוצע תשעים שזה סף הקבלה למשפטים לא אשמתו של אף אחד . וזו מכללה כאילו מה נראה לך שתשלמי שכר לימוד אוניברסיטאי? נו .. ועוד רוצה להיות עורכת דין .. תבחיני אחרי זה תסיקי