האם יפתח בפברואר מסלול בוקר באותם ימים כמו באוקטובר בשעות הבוקר?כי אני לא מעוניינת בלימודי ערב.. מתי נפתחת ההרשמה?והאם הלימודים הם גם שבעה סמסטרים בבוקר כמו שמסלול באוקטובר?במסלול באוקטובר עדיין נפתחת ההרשמה?ההרשמה עדיין פתוחה באוקטובר?בפברואר חשוב לי אך ורק מסלול בוקר לשבעה סמסטרים בתודה ..
ה
המרכז האקדמי כרמל
לימודי בוקר בפברואר 2012
שלום נגה
ישנה אפשרות להשתלב בלימודי בוקר במחזור פברואר ( למעט 2 סמסטרים שבהם את תלמדי ערב ) במסלול הזה יש לך אפשרות להרוויח שנה ! לגבי התחלת לימודים בסמסטר הנוכחי היות והסמסטר נפתח עליך ליצור קשר ישיר עם קמפוס הלימודים בטלפון *5745
בהצלחה !
נ
נגה
שאלה נוספת יש לי
שלום רב יש לי שאלה נוספת לגבי פברואר רשמת שצריך ללמוד שני סמסטרים בערב אך במרכז מידע לא אמרו לי על כך .. הבנתי שהלימודים הם רק בבוקר וזה בדיוק כמו אוקטובר שבעה סמסטרים כי אני אקדמאית.. ארצה לדעת בבקשה האם אפשרי ללמוד שבעה סמסטרים רק מסלול בוקר והאם הלימודים הם כמו אוקטובר שבעה סמטרים או יותר.. תודה רבה נגה..היות שלא ארצה ללמוד תשעה סמסטרים
נ
נופר
מצטרפת לשאלתה של נוגה
היי, לא כל כך הבנתי....אני אתחיל בפברואר מנהל עסקים והבנתי מיועץ הלימודים כי אין לי אפשרות כלל ללמוד לימודי בוקר רק ערב ואם אני ארצה לשנות אז רק מאוקטובר הבא.
אם אני טועה, אז אשמח לדעת איך זה בדיוק מתנהל. תודה.