היי, כפי שנאמר לי בעקבות הרשמתי לתקשורת חזותית במכון, אני צפוי להיקרא למבחן פסיכוטכני. הייתי רוצה לדעת קצת יותר פרטים על התאריכים שהמבחן יתבצע ומתי יקראו לי. ובכלל על המבחו עצמו, איזה תרגילים ינתנו והאם יש כיצד להתכונן.
תודות רבות.
H
HIT חולון
עובד שלום,
לעניין המבחנים הפסיכוטכנים , מבחנים אלו, מטרתם לבדוק תכונות והתאמה לתחום הלימוד ,כדוגמת: קריאה והבנה של ידע מילולי, השכלה כללית, צורות, גופים בתלת-מימד ודו-מימד , עקיבה אחר רצף פעולות לוגיות ואיתור תקלות, הבנה של בעיות מכאניות בסיסיות העלאת רעיונות , הערכה ודירוג של קומפוזיציות שונות.
תוכל להיכנס לאתר של מכון פילת שם יש דוגמאות ל: הבנה מילולית, חשיבה בצורות, חשיבה מרחבית.
שלבי הקבלה בעיצוב תקשורת חזותית יערכו במועדים הבאים: שלב א'- מבחן פסיכוטכני יערך ב-7.3.2011. שלב ב'- יערך בתאריך ה-14.4. במידה ונרשמת, פרטי המבחן יועברו אליך במייל. לשאלות נוספות אנו עומדים לרשותך: בטלפון 6404* או במייל limudim@hit.ac.il , אני מתנצלת על העיכוב בתשובתי, כעת הדברים מפורסמים גם באתר המכון. בהצלחה
ט
טל
נציג היט שלום
האם יש צורך בתרגול מתמטיקה- שברים,אחוזים, אומדנים,בעיות דרך והספק...?
אני רוצה להתקבל לתקשורת חזותית ואני לא כ"כ טובה במתמטיקה...האם זה יוריד לי את הסיכויים לעבור את הבחינה הפסיכוטכנית?
H
HIT חולון
קבלה לעיצוב
טל שלום, מצורף לך קישור לאתר המכון מדור הרשמה וקבלה. אנא הקלק על הקישור הירוק המצוי באמצע העמוד. שם מצורף דף ,המסביר במדויק את מבחני הקבלה לעיצוב. בהצלחה