ברצוני להתקבל להנדסת חשמל או מדעי המחשב אשמח אם מישהו יגיד לי את סיכויי קבלתי על סמך נתונים אלו:(מועמד לעתודה)
פסיכומטרי:595
ממוצע בגרות:102.89
מתמטיקה 5 יחידות:87
אנגלית 4 יחידות:90
מדעי המחשב 5 יחידות:76
תודה לעונים.
H
HIT חולון
יקיר שלום,
ממה שציינת כאן ,סיכויי קבלתך למכון גבוהים מאוד. באם תרצה ללמוד הנדסת חשמל, תצטרך לעשות מכינה בפיזיקה. אנא צור קשר עם מדור רישום ליעוץ אישי, ושאלות נוספות: בטלפון 6404* או במייל limudim@hit.ac.il , בהצלחה, חגית (מצורף לך לוח זמנים למכינות בפיזיקה )
י
יקיר
המשך...
האם חובה לעבור את המכינה? כי הבנתי שאפשר להשלים את החומר במסגרת הלימודים בסמסטר עצמו... ואם חובה לעבור מכינה,לאיזו מכינה הכוונה של השלושה ימים בשבוע או "המכינה להנדסה" של הפעמיים בשבוע?
רציתי לשאול עוד לשאול:
1. יש מעונות במכון? כי אני מגיע מאשקלון. 2. כמה ימים בשבוע הלימודים בהנדסת חשמל?
תודה רבה.
H
HIT חולון
הנדסת חשמל במכון
ישנה מכינה המתחילה בתחילת שנת הלימודים, מאחר ואתה עומד בשאר הקריטריונים, בהחלט תוכל לבחור בה. קח בחשבון כי הדבר יוצר מעט עומס במערכת, באם אתה יכול לעשות את המכינה באחד המועדים לפני תחילת השנה, הדבר עדיף. המכינה נמשכת כחודשיים.
לשאלתך : יש מעונות הנמצאים מחוץ למכון, במקווה ישראל- קרוב יחסית להגעה . בהנדסת חשמל, לומדים 4 ימים בשבוע. במידה ותבחר לקחת מכינה בפיזיקה עם תחילת השנה- קח בחשבון כי ישנה אפשרות בה תלמד יום נוסף.
מהשאלות עולה כי עשית כמה בירורים ואתה יודע בדיוק מה צריך לשאול. אני שוב מציעה לך להגיע אלינו לפגישת ייעוץ ולקבל את כל הפרטים פנים אל מול פנים :)
מרכז ליעוץ והרשמה: רחל- 03-5026842 מייל st_rachel@hit.ac.il שיהיה המון בהצלחה חגית