שלום לכל הסטודנטים ובעלי ההשכלה. יש לי בגרות חלקית ללא פסיכומטרי לצערי וחוץ מזה חסרה לי בגרות חשובה במתמטיקה(2 מקצועות החובה האחרים שאמורים להיות עשיתי בעבר). אני צריך עצה כי אני רוצה ללמוד לתואר ראשון במנהל עסקים שיווק או להנדסאי וכמו שראיתם אני בן 30+ ? מבחינת רמת לימודים ועל סמך מה שיש לי מה כדאי לי לעשות, ללמוד ?
תודה וחג שמח ...
H
HIT חולון
שלום
בשאלתך ציינת כי אתה מתעניין בלימודי מנהל עסקים ושיווק, במכון אנו מציעים תואר ראשון b.sc בניהול טכנולוגיה . תוכנית הלימודים, מעניקה כלים לניהול טכנולוגיות חדשניות, בראייה מערכתית תוך שליטה בשפת המדע, ההנדסה ובכלים ניהוליים מגוונים. הלימודים הינם לתואר ראשון, במכון אין לימודי הנדסאי.
תנאי הקבלה לסטודנטים מעל גיל 30 שונים ,ואינם מחייבים בהצגת פסיכומטרי. התנאים הינם :מכינה במתמטיקה ומכינה בפיזיקה . המכינה במתמטיקה הינה ברמה של 5 יחידות לימוד, אורכה כ-3 חודשים ובסיומה מבחן. בפיזיקה תידרש למכינת יסודות הפיזיקה , מכינת בסיס אשר אורכה כחודש וחצי. המכינות יכינו אותך לקראת לימודים גבוהים, וכן במהלכן תיווכך לראות האם לימודים המשלבים מקצועות מדעיים , יתאימו לך. לסיום אציע לך להיפגש עם יועצת במדור רישום אשר תעבור איתך על המקצועות השונים במכון ועל אפשרויות הקבלה . גלית היועצת לתחום ניהול טכנולוגיה: טלפון 03-5026705 מייל– eliyhug.ac.il בהצלחה וחג שמח, חגית