האם קיימת הכוונה תעסוקתית למי שרק נרשם ללימודי חוץ?
האם קורסים כמו ניהול הדרכה או פיתוח למידה מיועדים בעיקר לאנשי מקצוע או אקדמאים מתחום קרוב, או שהם מיועדים להכשרה *פרקטית* גם עבור אקדמאים מתחומים שונים לגמרי?
האם הקורסים הללו כוללים גם ביצוע פרוייקט *בתעשיה*, או רק לימודים תיאורטיים?
תודה מראש על התשובות.
H
HIT חולון
לימודי חוץ במכון הטכנולוגי
קורס בפיתוח הדרכה מיועד לאנשים אשר עובדים בתחומי ההדרכה השונים, או לכאלו אשר רוצים להכיר את המקצוע. הקורס כולל פרויקט מעשי במסגרת הלימודים . סטודנטים עובדים, אשר יש להם רעיון לפרויקט במחלקת ההדרכה בחברתם, יוכלו ליישם את הפרויקט בעבודתם. לשאלתך בנושא ההכוון התעסוקתי, הכוונה תעסוקתית ניתנת לבוגרי תואר ראשון במכון. לשאלות נוספות אנא פנה לימודי חוץ: 03-5026794, 03-5026709 exsd@hit.ac.il
בהצלחה
ב
בעל תואר שני
תודה על התשובה המהירה
אני מתעניין יותר בפיתוח למידה ארגונית.
שאלה לגבי הפרוייקט: כיוון שאצלי בעבודה לא ניתן יהיה ליישם את הפרוייקט, אני תוהה האם הפרוייקט המעשי יתמצה בבניית אסטרטגיה, או שמא מדובר בפיתוח מוצר מוגמר כמו חוברת הדרכה, תסריט לומדה קצר וגו'?
מצטער שאני מטריד פה, פשוט קיבלתי בשעתו מהמחלקה ללימודי חוץ את הסילבוס לקורס, והנושא הזה לא היה כל כך ברור שם.
H
HIT חולון
לימודי חוץ במכון הטכנולוגי
אופיו של פרויקט הגמר הינו גמיש ותלוי בצרכי הלמידה של כל תלמיד בקורס. ניתן ליישם אותו על אחד מהתכנים שנלמדו בקורס לדוגמה: פיתוח פריט למידה כזה או אחר, או לקחת אותו לכיוון של תרגול מתגלגל: ניסוח פתרון הדרכתי "מצד לצד".
במידת העניין נוכל לחבר אותך לארגון קיים כדי שתבצע עליו את פרויקט הגמר. בכל שאלה נוספת הנוגעת לקורס ואופיו, כולל פרויקט הגמר, אנא פנה ישירות: spirala@e-learning.co.il בהצלחה