שלום אני אלין... רוצה לשאול עוד פעם על הביולוגיה באורנים השאילה היא אם יש אפשרות ללמוד מקצוע זה בלי פסיכומטרי כלומר רק עם תעודת בגרות או יש אפשרות בפסיכומטרי פחות מהמבוקש ומה המינימום של ציון הפסיכומטרי שאפשר להתקבל בו למסלול ביולוגיה..כמו שאר המסלולים כמו מדעי הרוח והחברה שיש אפשרות כאן להתקבל בלי פסיכומטרי אבל עם יעל השאילה היא האם זה קיים גם בביולוגיה או זה משהו אחר ... אני רוצה תשובה מדויקת .. 2) כמו שידעתי שיש הגבלת גיל מ20 האם יש אפשרות בגיל 19 להתחיל ולסיים תוך4 שנים תואר והוראה ??? 3 )איפה קיימת ההרשמה באורנים או באוניבירסיטת חיפה ומתי תסתיים ההרשמה? תודה רבה.......
מ
מכללת אורנים
ביולוגיה
אלין שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
לשאלתך בנושא החוג לביולוגיה - תנאי הקבלה השתנו במקצת - מתקבלים סטודנטים אשר עמדו בתנאי הקבלה הכלליים של אוניברסיטת חיפה בציון פסיכומטרי גולמי הגבוה מ-560 ו-8 יחידות במדעים בבחינת הבגרות. לא ניתן להתקבל ללא מבחן פסיכומטרי. בנוסף, על מועמד שאינו דובר עברית, שפת אם, להיבחן במבחן יע"ל ולקבל בו ציון של לפחות 130. גיל הקבלה ללימודים, כפי שציינת, הינו מינימום 20. מאחר ואת בת 19, במידה ואת עומדת בכל תנאי הקבלה המצוינים לעיל, אני מציעה לך להגיש את מועמדותך. במידה ואת מעוניינת להירשם, אנא צרי קשר עם מרכז המידע וההרשמה. לשאלות נוספות - אשמח לעמוד לרשותך. בברכה ובהצלחה, אורלי - מכללת אורנים