שלום , ראיתי באתר תואר רב תחומי לחינוך גילאי יסודי+תעודת הוראה+תעודת מגשר או מאמן, ומקבץ נוסף לבחירה כגון פסיכולוגיה ודומים לה. האם מהות התואר אכן מקנה את כל אלו? האם בסוף לימודי תואר כזה, יוצא הסטודנט מוסמך בהוראה לכיתות בי"ס יסודי ובנוסף עם הסמכה כמגשר או מאמן קאוצ'ר? לא ברור הכיצד? הלוא אלה לימודים שנלמדים בניפרד בדר"כ ואורכים כשנה....איך יתכן שמקבלים "שניים במחיר אחד"? תודה מראש,חשובה לי תשובתך לקבלת החלטות
מ
מכללת אורנים
תואר כולל קורס גישור ואימון אישי
נופר שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
אנסה להסביר לך מה ראית, עם גלשתך באתר של מכללת אורנים - מאחר ואת מתעניינית בלימודי הוראה לביה"ס היסודי , אני ממליצה לך תוך כדי ההסבר שלי - להיכנס לאתר ולבחור בתואר ראשון בחינוך לביה"ס היסודי, בדף הראשי עליך לבחור תכנית אחת מתוך ארבעת התכניות העומדות בפנייך - אנא בחרי בתכנית: רב תחומי. בפירוט התכנית - רב תחומי, עליך לבחור חוג אחד בתחום דעת - לדוגמא: חינוך מתמטי (עמודה ראשונה מימין) עמודה אמצעית - לא ניתנת לבחירה, החוג הרב תחומי מורכב משלושת המקבצים - חינוך מיוחד, מדעי החברה והרוח ופסיכולוגיה התנהגות והתערבות (את יכולה ללחוץ על כל מקבץ ולראות את פירוט הקורסים ) באשר לשאלותייך בנושא הסמכה כמגשר או מאמן - ניתן לקבל תעודת הסמכה בתוספת שעות שבועיות, למערכת הקיימת - תעודת ההסמכה תקנה לך את האפשרות לעבוד כמגשרת בתחום החינוך בלבד, בבתי ספר. (לא מדובר על לימודי גישור באופן מורחב המקנים לך את האפשרות לעבוד בכל תחום.) אני מאוד מקווה שהצלחתי להסביר, עד כמה שניתן, במסגרת הפורום. אני ממליצה לך ליצור קשר עם מרכז המידע וההרשמה של מכללת אורנים לקבלת ייעוץ אישי והסבר מפורט על כל שאלותייך.