שלום, אני מורה מן המניין, לחינוך מיוחד ולומדת אצלכם במכללה תואר שני- חינוך והוראה לנוער בהדרה. פרט לאלו אני מעוניינת לקבל מידע לגבי תעודת הוראה בלשון. אני מעוניינת ללמוד את תחום הדעת הזה (לשון עברית), ורוצה לדעת מידע לגבי מסלול הלימודים- באיזה יום, כמה שנים, קורסים וכו'. באתר הצלחתי למצוא מידע רק אודות תואר ראשון ולא לגבי תעודת הוראה. בברכה, מיכל.
מ
מכללת אורנים
תעודת הוראה בלשון - מידע אודות מסלול הלימודים
היי מיכל ותודה על פנייתך. היות ואת סטודנטית מן המניין אצלנו אנו נשמח לטפל בנושא באופן אישי. ראשית את מוזמנת לפנות למרכז המידע שלנו בשיחת חינם או פשוט להגיע אלינו בבניין המנהלה בימים ראשון עד חמישי בין השעות 8:00-15:30. אני מציעה שתפני אלינו תחילה דרך הטלפון ונתאם לך פגישה מול ראש החוג להכשרות אקדמאים להוראה ותוכלי להגיע אליה עם כל המסמכים הדרושים בכדי לקבל מידע מפורט יותר לגבי המסלול שתדרשי לעבור. אני מבינה מדברייך שאת כבר בעלת תעודת הוראה אחת בחינוך המיוחד (תקני אותי אם אני טועה) ולכן המסלול יימשך בערך שנה (שני סמסטרים) במידה ותבצעי את כל הנדרש, כשההשלמות שיהיו עלייך לעשות יהיו בעיקר בתחום הלשון העברית ולא בחינוך עצמו, כי את זה כבר השלמת בעבר. שיהיה בהצלחה! אשמח לעמוד לרשותך בשאלות נוספות. אורלי יצחקי- מכללת אורנים.