שלום לכם, שמי טובה, הנני לקוית שמיעה שמרכיבה זוג מכשירי שמיעה. רצוני ללמוד ספרנות באורנים. אך אין לי תעודת בגרות מלאה ואין לי תעודת הוראה..האם מתאים או אפשרי ללמוד ספרנות גם לאלה שאין להם בגרות מלאה?האם אני יכולה או מתאימה ללימודי ספרנות אצלכם? מהם קריטריונים אצלכם על מנת ללמוד אצלכם באורנים ספרנות ללא בגרות מלאה וללא תעודת הוראה? הנני גם לקיחת שמיעה כפי שציינתי למעלה. יש לי חששות לגבי לימודי ספרנות עקב לקות השמיעה שיש לי. האם אקבל עזרה אם למשל לא אוכל להבין מרצה שמדבר?אני קוראת שפתיים וחשוב לי מאד להבין את מרצה שמדבר ורצוני ללמוד ספרנות בכל מאודי בתקווה להצליח. הנני עובדת רק פעמיים בשבוע בספרייה בביה״ס בחיפה. הנני עוזרת לספרניות. ועקב שאין לי תעודה של ספרנית ,אינני יכולה להתקדם בעבודה. מקווה שתתנו לי עצות ושתעזרו לי להשתלב בלימודי ספרנות אצלכם בהצלחה ולעבוד בתחום . בתודה ובברכה,
ממתינה לתשובתכם באימייל. טובה.
מ
מכללת אורנים
לימודי ספרנות
טובה שלום ותודה על פנייתך. לצערי ללימודי מידענות, ספרנות וניהול ידע ניתן להתקבל רק עם תעודת בגרות מלאה. אני ממליצה לך לנסות לפנות למכינות קדם אקדמאיות מוכרות על מנת לשפר את ציוניך ולקבל תעודת בגרות מלאה. לשאלות נוספות את מוזמנת ליצור קשר עם נדיה ממרכז המידע שלנו, במייל nadia_s@oranim.ac.il , היא תוכל לתת לך את כל המידע הדרוש לגבי תנאי הקבלה. בהצלחה! רוית- מכללת אורנים