שלום לך, אני בעלת תואר שני בתחום אחר שלצערי מצב תעסוקה, שכר ומאפיני עבודה אינם מתאימים לי.
רציתי לשאול בקשר להסבה האם כדאי בגיל 34? מה הסיכוי שלי אם אלמד למצוא בכלל סטאז? אני מעוניינת בהמשך באמת לעבוד באיזה חברה ארגון ולא במשרד קטן. החשש שבגלל הגיל, אתקשה להשתלב ואמצא רק משרד קטן ובכלל אשאר בשוליים ולא אמצא את מלוא הפוטנציאל של המקצוע.
מה דעתך,מנסיונך בתחום ומידע על שוק התעסוקה?
תודה.
ועוד משהו האם מתייחסים לבוגרי ההסבה והשלמה לחשבו' כמו בוגרי תואר ראשון?
ח
חמדי טרבולסקי
לימודי הסבה
שלום יעל, היום משרדי רו"ח הגדולים מחתימים לסטאז' סטודנטים בשנה א', לכן חשוב מאוד גליון הציונים כבר בשנה הראשונה (ואף בסמסטר הראשון), על מנת להתקבל לסטאז', כמובן שמעבר לציונים הם בודקים את הניסיון, כישורים אישיים וכד' - כך שגם בלימודי חשבונאות לאחר תואר חשובים הציונים, על מנת להתקבל לסטאז במשרדים הגדולים.
אני בהחלט מבינה שזו החלטה לא פשוטה לבעלת תואר שני לעשות הסבה לתחום אחר, שבנוסף הלימודים עצמם אינם פשוטים ומצריכים השקעה ותרגול רב. יחד עם זאת אנשים עושים את זה ואף מצליחים למצוא סטאז' והניסיון התעסוקתי והגיל שלהם מהווים הרבה פעמים יתרון. בהצלחה.
בהצלחה.
י
יעל
לחמדי
ברור לי שציונים חשובים אבל מה מעבר? גם בתארים הקודמים שלי הייתי מצטיינת אבל למדתי תחום שהביקוש אליו נמוך.
כעת בחשבו' מה הצפי למצוא סטאז' במשרד בינוני נחשב? מה הסיכוי להשתלב בעבודה בחוץ לאו דווקא במשרד רו"ח?