שלום, רציתי לדעת שני דברים ואשמח אם תוכל\י לעזור לי: 1.כמה מרוויחה רואת חשבון בתקופת הסטאז' שלה ולאחר? 2.אם אני לומדת באוניברסיטה מנהל עסקים וחשבונאות אני צריכה לעשות שנתיים סטאז' לאחר הלימודים?
תודה.
ש
שרונה קרני
משכורת של רואה חשבון
שלום: 1. מי שנמצא בסטאז' עדיין אינו רואה חשבון, הוא סטאז'ר, סטאז'ר מרויח בין 4500- 5200 ש"ח בערך. יש כאלה המרויחים יותר, תלוי במשרד, יש כאלה העושים שעות נוספות ואז שכרם עולה. 2. לאחר לימודי התואר הראשון ישנה שנת השלמה במהלכה את יכולה להתחיל את הסטאז', וכן הסטאז' נמשך שנתיים.
בהצלחה
ת
תמי
תודה, עוד שאלה קטנה
וכמה בערך מקבל רואה חשבון שיש לו תואר במנהל עסקים וחשבונאות לאחר שנתיים של סטאז'?
אם תוכלי לומר לי ערך משכורת אודה לך מאוד
ש
שרונה קרני
תודה, עוד שאלה קטנה
שלום: נושא השכר אינו אחיד הוא תלוי משרד, ותלוי בחוזה האישי הנחתם עם כל עובד בנפרד. (זה נכון גם לגבי השכר בסטאז'). בגדול השכר במשרדים הגדולים נע בין 8000-10000 ש"ח, ובמשרדים הקטנים בין 6000- 7000 ש"ח. בהצלחה
נ
נועה
כמה עולה תואר ראשון וכמה תואר שני
היי אני מאוד רוצה להיות רואת חשבון כמה עולה לעשות תואר ראשון וכמה עולה תואר שני???? תודה מראש נועה
נ
נועה חזן
תואר ראשון ושני בראיית חשבון
שלום נועה,
לרוב, תואר ראשון באוניברסיטה או במכללה המציעה מסלול בשכר לימוד אוניברסיטאי יעלה כ-11,000 ש"ח בשנה (לא כולל תוספות) ותואר שני יעלה כ-14,000 ש"ח בשנה (לא כולל תוספות).
אם בוחרים במכללות קטנות / פרטיות / חצי פרטיות / כל מוסד שאינו בשכר לימוד אוניברסיטאי אפשר גם למצוא מסלולים שנעים סביב 20-30 אלף ש"ח לשנה.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על עלויות לימודים במוסדות לימוד שונים.