שלום לכולם! אני מתחיל עכשיו שנה ב', וזומנתי לראיון במשרד קטן, שמתמחה בתחום הפיננסי, והתקבלתי לסוג של "טרום התמחות". שאלותיי הן: א. אני רוצה להגיע למשרדים הגדולים-זה יעזור לי? ב. האם זה מקובל לעשות טרום התמחות, ואם כן, אז אולי כדאי לי כבר לנסות להתקבל למשרד גדול יותר, ולא להסתפק במשרד קטן? ג. האם זה משנה שהמשרד לא מתמחה בביקורת כמו רוב המשרדים, אלא בפיננסי, והאם זה יפריע לי, או יהיה גרעון ברצוני להתקבל להתמחות במשרד גדול יותר?
המון שאלות, והרבה בלבול..
תודה למשיבים!!
אוריאל
מ
מיטל ווארפול
טרום התמחות
שלום,
א. כן, נסיון בתחום תמיד עוזר. ב. מקובל לעשות טרום התמחות, רק שים לב שהנ"ל לא יחשב בעתיד להתמחות ואינך מקבל על כך גמול. עדיף לנסות להתקבל למשרד גדול אין לך מה להפסיד. ג. כאשר תתחיל להתמחות, כדאי שתבחר משרד כך שהנסיון שתצבור בו ילווה אותך גם לעתיד.
בברכה מיטל ווארפול
ב
בן
ברור שזה עוזר
לפי דעתי ומהנסיון של חבר טוב שלי כל טרום סטאז בכל תחום יכול לעזור לך. אני מסיים עכשיו שנה ב וחבר טוב שלי סיים לפני חצי שנה את לימודיו בקריה האקדמית אונו. כמוני גם הוא בחר לעשות לימודי ערב ובינתיים הוא מצא טרום סטאז' במשרד קטן שמתמחה בדיני נזיקין ועכשיו הוא התחיל סטאז' בכלל בפלילים במשרד גדול וזה הרבה בזכות השורה ברזומה שכבר היה לו ניסיון במשרד אחר
אין הרבה משרדים גדולים שלוקחים לטרום סטאז' לפחות ממה שאני בררתי
גם אני מחפש עכשיו טורם סטאז'. אני יודע שזה לא קל אבל נראה לי שיש לזה תרומה גדולה