אני עומדת כרגע בפני צומת דרכים נורא קשה.. לפני כמה ימים קיבלתי מכתב דחייה מאוניברסיטת בר אילן על לימודי חשבונאות הגשתי מכתב ערעור ותוך כדי כאשר אני מנסה להיות ריאלית יותר מאופטימית מחפשת מקומותץ נוספים ללמוד בהם. אני מתגוררת באשדוד. האפשרויות שעומדות בפניי הן מכללת ספיר או מכללת רופין. מכיוון שאין באפשרותי לממן מכללה פרטית. אני גרה באשדוד. אני לא יודעת עד כמה יהיה אפשרי ללמוד ברופין ולא לגור במעונות- כנראה שבסופו של דבר אם כן אולי באמת כולל המעונות בחודש זה יצא כמו שנת לימוד במכללה למנהל. בספיר אחרי גישושים גיליתי כי השנה הבאה עלינו לטובה היא השנה השניה בסך הכל שמריצים שם את התואר בחשובנאות. האם זה אמור להוות מכשול עבורי? שאין בוגרים עדיין? אם באמת בסופו של דבר אלך ללמוד בספיר בגלל נוחות ושיקול כלכלי האם אעשה את הצעד נכון???
ש
שרונה קרני
תשובה
שלום בתור מנהלת פורום איני יכולה להמליץ על מוסד כזה או אחר. אני משאירה את ההתלבטות הזו לחברי הפורום. בהצלחה
י
יונית
לדעתי כבר עדיף ללמוד במכללה למנהל
עדיך לך להשקיע את הכסף כבר במכללה למינהל. חוץ מזה התואר בחשבונאות שם נחשב מאוד בשוק העבודה, הם מאוד וותקים ועובדים עם המשרדים הגדולים. חברה שלי לומדת שם ומאוד מרוצה מהרמה, הלימודים קשים אבל הלימודים קשים בכל מקום מכובד.