שלום, אני כרגע נמצאת דיי בבעיה, מנסה להירשם ללימודי חשבונאות במכללה אך לצערי רוב המכללות כבר סגרו הרשמתן חוץ מהמכללה למנהל והבינתחומי ששם יהיה לי קשה מאד לממן את הלימודים והמחייה מפני שאינני מאזור המרכז. לאחרונה שמעתי על מכללת ספיר והבנתי שיש להם תואר בחשבונאות מישהו יכול לתת לי פרטים קצת על הרמה במכללה והאם היא נחשבת?
ע
ענבר
תואר בחשבונאות במכללת ספיר
גם אני נמצאת באותה הבעיה כמוך. הבעיה עם מכללת ספיר היא שהם חדשים וכרגע אין לך אפשרות למצוא סיכויי הצלחה של הסטודנטים שלהם במבחנים כי הם עוד לא הגישו אותם (זו השנה השלישית שלהם במסלול הזה). בעיקרון המכללה הא מכללה טובה אבל את התחום הזה אני לא מכירה ולפי מה שאני הבנתי הבעיה העיקרית היא הסטאז' (המכללה בדרום והאפשרויות לסטאז' הם מצומצמות יותר). בכל מקרה, אני כנראה נרשמת כי אין לי ממש אפשרות אחרת. שיהיה בהצלחה!!!
ס
סטודנט
מכללת פשרה
חברים, אני מבין את המצב, אבל אתם מכניסים את עצמכם לבעיה הרבה יותר משמעותית. לימודי חשבונאות מאוד קשים, סטאז' אין, שנת רביעית עולה 23,000 ש"ח גם בספיר, תחשבו פעמיים לפני ההרשמה לספיר. עדיף כבר ללמוד במכללת ר"ג במסלול של או"פ. באיזור י"ם יש את מכון לב, במרכז לא חייבים לגור בראשון או בהרצליה - אפשר בפ"ת , מחירים עדיין שפויים ותחבורה ציבורית יחסית נוחה. כמו כן, יש את שערי משפט בהוד השרון (אמנם גם מסלול חדש אך במרכז) , בקיצור תחשבו לבד 5 שנים קדימה.