שלום רב, אשמח לשמוע מהי דעתך בנוגע המשך לימודים: אני כרגע עובדת במרכז התפעול של בנק. סיימתי תואר ראשון מדעי הרוח והחברה באוניברסיטה הפתוחה וכן למדתי את קורס שוק הון והנהלת חשבונות סוג 1+2. בעבר עבדתי 7 שנים כמנהלת חשבונות לקוחות . חשבתי ללכת ללמוד הנהלת חשבונות סוג 3 , ככה בעתיד אם ארצה לחזור לתחום יהיה לי את התעודות וכן ניסיון. שאלתי היא האם את חושבת שכדאי ללמוד סוג 3 או משהו אחר בתחום. אשמח מאוד לשמוע את דעתך.
ש
שני יונגר
לאן קורס הנה"ח סוג 3 מקדם אותך?
שלום אתי,
אני לא בטוחה שזה יסייע לך בתחום הבנקאות. אינני יודעת בדיוק מה את עושה בתפעול של הבנק, אך במידה ויש לך את האפשרות ואת הקביעות בבנק, כדאי מאוד שתבררי אם התעודה תביא לך תועלת.
לימודי הנה"ח סוג 3 הם קשים ביותר ולא כדאי להשקיע את המאמץ ללא תמורה ברורה בסוף הקורס. עם זאת, אני בטוחה שבבנק יש מקום לבעלי ידע בתחום הנה"ח סוג 3.
השאלה שלי אליך היא האם את רוצה להשאר בבנק? במידה וכן יש עדיפות גבוהה לכך שתלמדי לתואר שני במנהל עסקים אשר בוודאות יכול לעזור לך להתקדם בבנק לתפקידים יותר משמעותיים.
מה את אומרת?
שני
א
אתי
סוג 3 בבנק
היי שני,
ראשית תודה על תגובה. אכן את צודקת תואר שני יכול לקדם אותי משמעותית במסגרת הבנקאית. (|יש לי קביעות ) אכן עשיתי בירורים בין המכללות השונות לגבי תואר אבל כרגע לא מסתדר לי ללמוד בגלל שהמערכת השעות עמוסה וקשה לי להתחייב בעמידת הזמנים . חשבתי בכול זאת לנצל את הזמן וללמוד פעם בשבוע סוג 3 - שיהיה לי גם אותו. ואת התואר כמובן שאני שואפת ללמוד אבל לא בתקופה הקרובה. השאלה היא אם כדאי לעשות סוג 3 או לוותר ?