שלום, אני מאיזור המרכז ושוקלת ברצינות לעבור וללמוד באיזור הצפון. רציתי לברר על אפשריות המגורים בסביבת המכללה, האם יש הכוונה מטעם המכללה ?
מ
מכללת תל חי
שאלה טובה
האמת היא שזו השאלה הכי פופולרית בערך אחרי שמועמד ללימודים סגור על חוג הלימוד. כיום מונה המכללה כ5000 סטודנטים שיותר מתשעים אחוז מהם אינם תושבי האזור. מכאן ניתן בקלות להסיק שסביבת המכללה שופעת אזורי מגורים לכל אחד לפי טעמו. אם את טיפוס יותר עירוני - קרית שמונה היא המקום בשבילך. מושבה צנועה יותר? מטולה! בא לך קיבוץ עם נחל צמוד נחל? לכי על הגושרים או בית הלל. בא לך מושב הררי יותר? מרגליות הוא המקום בשבילך. בא לך שלג בחורף? קיבוץ משגב עם או מנרה יבואו מצוין. כמובן שיש גם מעונות חדשים במככלה, איזו שאלה? לגבי התשלום - שכחי מהמרכז. מחירים מצחיקים. לקבלת דף עם אנשי הקשר לגבי השכרת דירות בקיבוצים ולוח השכרת דירות באיזור - צרי קשר עם מרכז המידע בשיחת חינם עוד היום - 1800780808 בהצלחה.
מ
מאיה
לגבי המחירים
לא מצחיקים לטעמי בין 750-900 ש"ח וזה רק שכר דירה.. שלא נדבר על שאר ההוצאות שקשורות לדירה ובכלל ללימודים
מ
מכללת תל חי
מה לא מצחיק ב
כנראה שלא הגעת לפורום הזה מאזור המרכז... 750 שקל לדירת קרקע סולידית עם דשא וחצר זה סוג של גן עדן לתל אביבי שחי בקופסת נעליים ומוציא פי מליון ממה שהוא היה מוציא בצפון וזיכרי שבקיבוצים אין לך ארנונה ובחלקם גם לא מים. אני חי כאן כבר שנתיים וההוצאות שלי אשכרה אפסיות לעומת כמה שנים בתל אביב שבהן לנשום היה עולה לי כסף...
ל
ליאורה
דירות סטודנטים בצפון
הוא צודק, המחירים באמת מצחיקים והכל כמובן ביחס למחירים במקומות אחרים.
בכל מקרה אני ממליצה בחום על קיבוץ משגב עם אבל יש המון קיבוצים מסביב למכללה ששווה שתבדקי.
מ
מבולבלת
חיפוש דירות סטודנטים באזור מכללת תל חי
שלום, אני מצטרפת לשאלה: "אני מאזור המרכז ורציתי לברר על אפשריות המגורים בסביבת המכללה?" והאם המחירים שרשמתם פה עדיין תקפים לשנה זו (2018- 2019)?
תודה (:
מ
מכללת תל חי
מגורים בסביבת המכללה
שלום, ישנם מספר אפשרויות למגורים בסביבת המכללה, קרית שמונה, מטולה, כפר גלעדי, כפר יובל, משגב עם, מנרה , דפנה דן ועוד קיבוצים באזור. חפשי בפסייבוק לוח דירות תל חי שם תוכלי להתרשם מאפשרויות מגורים ומחירים. למידע נוסף צרי עמנו קשר. בהצלחה.