היי אני מתכננת שנה הבאה להתחיל ללמוד ושוקלת ברצינות את תל חי בעיקר בגלל המרחק מהבית, הניתוק והאווירה של הירוק. חוץ מזה ששמעתי שהמכללה ברמה מעולה, ויש לי חברה שם שהיא סופר מרוצה. בשנה הראשונה אני מתכננת לקחת רק 2 קורסים בגלל שאני עוד מחוייבת לעבודה (עבודה רצינית שאני לא מתכוונת לוותר עליה) השאלה איך ההתניידות למכללה יש אוטובוסים ישירים לשם מהמרכז? יש אנשים שמגיעים בטרפים?שווה לקנות רכב זול בשביל זה?
איך הולך העניין, תודה!
מ
מכללת תל חי
התניידות
היי רווית, יש אוטובוסים לקרית שמונה ומקרית שמונה יש קווים שעובדים כל הזמן לכיוון המכללה, מעבר לזה תרבות הטרמפים בתל חי מאוד נפוצה והמון סטודנטים נעזרים אחד בשני כך שאין ממה לחשוש..בנוסף ישנם לוחות טרמפים גם באגודה וגם בפייסבוק וסטודנטים מפרסמים נסיעות גם מהמרכז צפונה אז שווה לבדוק בהצלחה!
א
אביחי
כמה אופציות
אני בשנה הראשונה שלי הגעתי באוטובוסים עד שהכרתי עוד 2 חברים מהאזור שלי ועם הזמן התארגנו שכל פעם אחד מאיתנו יביא רכב ככה הסתדרתי במשך שנתיים. בשנה השלישית שלי והאחרונה שזו עכשיו מספר הימים הפך ל2 וחצי ימים, 2 ככה שקניתי לעצמי רכב יד 2. מציע לך להתחיל קודם את הלימודים להכיר את הסביבה ואת כל אמצעי התחבורה ואז להחליט. ואם את הולכת על רכב אז אני יודע מבעלה של אחותי שיש ממש בימים אלו של חנוכה יריד אאוטלט של כל מיני חברות שקשורות בחשמל אופנה וגם ברכב אני יודע שהוא הולך לבדוק כמה הצעות מאלבר על רכבי אאוטלט שזה רכבים שעברו קילומטראז ולכן הם נמכרים בזול. כך או כך אם את מתחילה ללמוד בתל חי את עושה בחירה טובה, ולא רק בגלל הלימודים אלא בגלל המקום והחברה. חוויה.