שלום,מאוד מעניין אותי תחום הפסיכולוגיה המתמרנת , המשכנעת, שמסוגלת לגרום לאנשים ללכת בדרך שהיא מכתיבה-כלומר פסיכולוגיה שיווקית. השאלה שלי היא מה הדבר הכי קרוב שאני יכולה ללמוד כדי להבין את הסוגיה לעומקה, ובאיזה עבודות היא נדרשת, ומה הביקוש לה.מצפה לתשובה,תודה רבה
נ
נועה חזן
לימודי פסיכולוגיה שיווקית
שלום רונושקה,
עד כמה שידוע לי, לא קיים מסלול ייעודי ללימודי פסיכולוגיה שיווקית אך את יכולה למצוא את הנושא בתארים וקורסים שונים בתקשורת ושיווק. התחום באמת נדרש בעיקר בעולם הפרסום והמכירות היות ומדובר בעצם במה "עובד" על הצרכן - אפשר לבחור קורסים או תארים הקשורים לתקשורת, פרסום, יחסי ציבור וכדומה. היות ומדובר במגוון מסלולים רחב יחסית, אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך בהקדם כדי לסייע לך באיתור מסלול שיתאים עבורך.
פסיכולוגיה ושיווק
ראשית תודה על ההיענות. שנית-האם קיים ביקוש גדול לאנשי מפתח כאלה בשוק?האם קל להתקבל לחברות שיווק אחרי קורסים/תארים שכאלו? בנוסף-איזה תפקידים יש בתחום הזה ומהו השכר בהם פחות או יותר?
נ
נועה חזן
לימודי פסיכולוגיה ושיווק
שלום רונושקה,
אכן קיים ביקוש לאנשי מקצוע מהתחום בתעשייה כאשר יעדיפו לרוב לקבל אקדמאים לתפקידים בדרגים גבוהים יותר מאשר בוגרי קורסים. קחי בחשבון שלרוב מתחילים בתפקידים בסיסיים ומטפסים אט אט לאחר צבירת ניסיון וותק בתחום. לגבי השכר זה מאוד תלוי היכן תעבדי בארץ ואצל מי - בפריפריה השכר בתחום נמוך יותר מאשר במרכז וככל שהחברה בה תעבדי תהיה גדולה יותר כך הסיכוי שתרוויחי יותר יהיה גבוה יותר.