שלום, אני סטודנט שנה שניה לפסיכולוגיה וניהול, ולאחרונה התחלתי לגשש ולבדוק מה הכיוון שלי אחרי התואר הראשון. עוד לא גיבשתי דעה האם ללכת לתחום הפסיכולוגיה או דווקא לכיוון הייעוץ ארגוני/מנהל עסקים וכו׳ חייב לציין שבנתיים שני התחומים מרתקים אותי. לאחרונה גיליתי את תחום השיווק וזה ממש קרץ לי. אני מגדיר את עצמי בתור אדם מאוד כריזמטי ויצירתי. רציתי לדעת כיצד אני יכול להשתלב בתחום הזה? איפה אפשר למצוא עבודות סטודנט אולי שיהוו לי קרש קפיצה בתחום?
נ
נועה חזן
כניסה לעולם השיווק
שלום אור,
עולם השיווק הוא עולם ענק עם המון המון אפשרויות, גם ללא ניסיון מקצועי או אקדמי בתחום כך שתוכל ללא ספק למצוא עבודה בתחום בזמן הלימודים מה שיסייע לך לאחר מכן להתקדם בתחום אם תבחר. בתור סטודנט ניתן להתחיל בתפקידים של תקציבאים בחברות פרסום, עבודות פקידותיות בחברות פרסום / יח"צ / שיווק, נציג מכירות בחברות שונות ועוד. כדאי לחפש במנועי חיפוש עבודה משרות סטודנט - הרבה מהן קשורות לשיווק ומכירות. יש גם משרות סטודנט בתיאטרות השונים (כשלא תהיה קורונה ועולם התרבות יחזור לעצמו) וכמובן קידום ושיווק ברשתות חברתיות בחברות פרסום ויח"צ שונות אך עבור זה יש ללמוד מעט (גם אם באופן עצמאי) היות ונדרש ישע קודם.