שלום, אני מבין שיש אישור מהמל"ג לפתיחת לימודי תואר בהנדסה אצלכם..אבל מן הסתם אין לכם את החותמת הרשמית והאישור הסופי לקבלת תואר..האם שווה לי לקחת את הסיכון..היות ואתם כפופים לאורט בראודה, כאשר מקום העבודה והזמן אינם מאפשרים לי לעבור לשם במידה ולא יאשרו לכם את התואר.. אשמח לקבל תשובה
ג
גב' רגינה נגרין
מל"ג ואישור התואר
קובי שלום,
ראשית, אנחנו לא כפופים לאורט בראודה!! אנחנו מכללה עצמאית. אורט בראודה משמשת כרשת בטחון במקרה שלא נקבל את ההכרה.
אין שום סיכון עבורך!! כדי לא לקבל את ההכרה, אנחנו צריכים לעשות מעשים על סף הפלילי ("למכור" תארים, לדוגמא), זה לא המצב במכללה! נשיא המכללה היה סגן נשיא הטכניון. אנו שמים דגש מאוד גבוה על איכות ורמת ההוראה, כך שאין לך ממה לחשוש. מעבר לכך- כל מכללה חדשה שקמה במדינת ישראל, קמה על סמך אישור לימודים: אפקה, רופין, בראודה, מכללת נתניה, המרכז הבינתחומי וכו'. זו פרוצדורה של המל"ג,\ וזו פרוצדורה נכונה על מנת למנוע זילות של הלימודים.
אתה מוזמן לפנות אלינו ולקבל את כל המידע, בכל מקרה אין לך ממה לחשוש!!
ק
קובי
המשך לשאלה..
ובד"כ מתי מקבלים את האישור הסופי לתואר? בהתחשב בעובדה שלימודי ערב נמשכים 5 שנים?!..אם עדיין לא יהיה אישור אז גם תעודה לא תהיה לי נכון?
ג
גב' רגינה נגרין
המשך לשאלה
קובי שלום,
את ההכרה אנחנו אמורים לקבל תוך 3 שנים, (כשהמחזור הראשון יכיע לסיום לימודיו). אני אסכם את הנושא כך: עוד לא היתה במדינת ישראל מכללה שקיבלה אישור לימודים ולא קיבלה הכרה. ואין לנו כוונה להיות הראשונים.