היי, במהלך למידה (או ניסיון למידה) אני נתקלת בקושי רב להתמיד לקרוא/לפתור. לאחר זמן קצר אני מאבדת ריכוז, במקרה של אי-הצלחה אני מתייאשת מהר מאוד וקשה לי לחזור להמשיך בתהליך הלמידה. אציין שעשיתי בתיכון אבחון פסיכו-דידקטי ולא נמצאו ליקויי למידה או הפרעות קשב וריכוז. המאבחנת הציעה שאולי הבעיות הן על רקע רגשי. היום אני לאחר שירות צבאי ועדיין מתקשה ללמוד לפסיכומטרי/להשלים בגרויות, ברב הפעמים אני פורשת באמצע הקורס. האם ידוע לכם על איש מקצוע שיוכל לעזור לי? פסיכולוג/פסיכותרפיסט/מטפל CBT או NLP? תודה רבה!
ש
שני יונגר
המלצות אישיות
שלום מור,
אני מאוד רוצה לעזור, אך לי אסור לתת המלצות אישיות לאנשי מקצוע. אני מאוד הייתי רוצה לתת לך תשובה לשאלה שלך כי ברורה לי הבעיה שאת מתארת פה והחוויה שלך בעקבותיה בוודאי מתסכלת מאוד. אך כמנהלת פורום אני לא יכולה לתת המלצות למכון ספציפי או מטפלים ספציפיים. מקווה שתמצאי טיפול מתאים ופתרון לבעיה שאת מתארת. נשמח להמלצות של חברי הפורום כמובן.
בברכה, שני
מור
מחסום וקשיי למידה
שלום, לא ביקשתי המלצות לאנשי מקצוע, רציתי לשאול איזה סוג טיפול יכול לעזור לי (פסיכולוג/פסיכותרפיסט/מטפל CBT או NLP). תודה :)
ש
שני יונגר
בחרי בתחום שאת הכי מתחברת אליו
שלום מור,
בחירת אדם שיטפל בך היא הרבה מעבר לתחום הטיפול שלו. אני מציעה שתקראי על סוגי הטיפולים השונים הללו, כי מדובר בסופו של דבר בטיפול רגשי מסוג כזה או אחר. או במילים אחרות בחרי בסוג הטיפול שאת הכי מאמינה בו ואז בחרי את המטפל שתקבלי עליו הכי רבה המלצות או שתרכישי איתו הכי בנוח. זו הדרך הכי טובה למצוא טיפול רגשי מתאים. קחי בחשבון שטיפול רגשי הוא תהליך לא קצר שיש לעבור ומצריך התמודדויות רבות במהלכו. אבל אם תמצאי מטפל טוב את תשיגי באמצעותו המון ותצאי לדרך חדשה.