בני עשה איבחון להתאמת מקצוע יש לא בעיות של רשב וריכוז עם אבחונים על כך ובאיבחון אמרו לא שהוא מתאים לרואי חשבון ואני חושבת שהלימודים למקצוע זה יהיו לא מאוד קשים מכיוון שאין לא גם תחת לשבת כך היה גם כשלמד גם לבגרויות . אז מה דעתך הוא עם בעיה כזאת יהיה מסוכל לשבת כי אני מאוד חוששת כי הלימודים קראתי מאוד קשים. דרך הגב יש לו פסיכומטרי בציון 500 ובגרות 83 כך שזה ללכת רק לאוניברסיטה בפתוחה השאלה עם הלימודים שם לא קשים לכאלה שיש להם בעיות של קשב וריכוז.
א
אלה
תואר ראשון
שלום! חשוב לי להדגיש שכל סוג של לימודים אקדמיים ותארים מציגים בפני הסטודנט קשיים ואתגרים, בין אם מדובר בסטודנט לקוי למידה ובעל הפרעות קשב וריכוז, ובין אם לא.
קשה לומר איך הבן שלך יתמודד עם הלימודים, לכן אני מציעה לך שני כיווני חשיבה: 1. ייעוץ לימודים אישי: ישנם מוסדות המתמחים בייעוץ לתלמידים לקויי למידה, אנחנו בבי"ס זינוק עובדים עם "דרך מהות" למשל, את מוזמנת לבדוק דרכם ודרך מוסדות נוספים את שירותי הייעוץ שהם מציעים. הם יוכלו לבחון את הקשיים והחוזקות של בנך ולתת עצה יותר מבוססת. 2. סמסטר התנסות: אם הכיוון שלכם הוא האוניברסיטה הפתוחה, אפשר ורצוי להירשם תחילה לקורס אחד- רק כדי להתנסות. גם אני באופן אישי למדתי בתחילת דרכי האקדמית סמסטר אחד באוניברסיטה הפתוחה כדי להבין האם הנושא מעניין אותי, האם אני מתאימה לו והאם הוא מתאים לי. מומלץ!