יש לי לקות למידה ואף על פי שהגשתי אישור על לקות הלמידה שלי ונתנו לי הקלות/התאמות בבחינה הפסיכוטכנית לא הצלחתי לעבור אותה! איפה יש מקום שמכין שם לקויי למידה לבחינה פסיכוטכנית? אשמח מאוד לקבלת פרטים על כך!
ש
שני יונגר
פסיכוטכני או פסיכומטרי?
שלום נוי,
אני לא מכירה מסלולי הכנס לפסיכוטני ללקויי למידה אלא מסלולי הנדהס לפסיכומטרי. אולי התבלבלת בשמות של הבחינות? אם כן, אז אלו מוסדות הלימוד המקיימים קורסים ללקויי למידה: EZ WAY, מרכז זינוק לפסיכומטרי, אגודת ניצן ועוד.
פסיכוטכני
כן כן התכוונתי לפסיכוטכני. יש הרבה מכונים שעושים הכנה לפסיכוטכני שהוא בעצם מבחן מיון. כדי להתקבל לעבודה במקומות ממשלתיים למשל.. יש לי בעיה של לקות למידה ולמרות שיש לי התאמות הן לא עזרו לי במבחן!! אני זקוקה בדחיפות למקום שמכין גם לקויי למידה לפסיכוטכני ולא רק פסיכומטרי. ניסיתי לברר ולא הצלחתי למצוא. אשמח לשמוע אם יש כאן מישהו שמכיר מקום כזה!
ש
שני יונגר
הכנה למבחני מיון ללקויי למידה
שלום נוי,
אם כך המכון שאני יודעת שמקיים הכנה כזו הוא מכון רום. מקווה שהפעם הצלחתי לעזור.
בברכה, שני
נ
נוי
פסיכוטכני
הבנתי שמכון רום עושה היום רק אבחונים:(
ש
שני יונגר
פני לאנשי השירות שלנו
היי נוי,
אולי אנשי השירות של האתר יוכלו לעזור. אני מצרפת לך תיבת צור קשר ליצירת קשר איתם. מאוד מקווה שהם יוכלו לעזור. אחרת כל שנותר הוא ללממוד לבד לצערי מספרי ההכנה למבחנים הללו.
בברכה, שני
נ
נוי
פניה לאנשי השירות שלכם
פניתי שבוע שעבר לאנשי השירות שלכם כפי שהצעת לי ועדיין לא חזרו אליי
א
אלמוג
מספר טלפון
היי נוי, ממה שאני רואה, לא השארת לנו מס' טלפון ולכן לא היה דרך ליצור איתך קשר. מוזמנת להשאיר לנו מספר טלפון בטופס הצהוב למטה ואחד מנציגנו יחזור אלייך בהקדם.