אני כרגע משלימה בגרויות בבית ספר בחיפה . ביום שלישי בתאריך 20.09.2011 התקיים אצלנו שיעור תנ"ך ( השיעור היה מהשעה 17:30 ועד השעה 22:30 ) בשעתיים הראשונות הכל היה בסדר ,בסביבות השעה 20:00 בערך אני בקשתי מהמורה לתנ"ך רשות לצלם את החומר שלמדנו בכיתה אחרי ההפסקה , את החומר שלמדנו לפני ההפסקה הספקתי לצלם ,( שאלתי אותה את השאלה בסביבות השעה הזאת כי ידעתי שהמזכירה צריכה ללכת בשעה 20:30),שאלתי אותה בנימוס עם היא יכולה לעצור את השיעור ל - 2,3 דקות אז היא אמרה לי לא צאי לצלם את החומר ואחרי זה אני אחזור על החומר משהו כזה , אני לא רציתי לצאת לצלם כי לא רציתי להפסיד חומר , בגלל זה אני לקחתי את זה קצת קשה נפגעתי בתוכי ובכיתי המורה ראתה אותי בוכה ושאלה אותי מה קרה אז אני אמרתי לה שהכל בסדר לא רציתי להגיד לה מה הסיבה ורק אחרי שהיא ידעה שבעוד כמה דקות המזכירה צריכה להיכנס רק אז היא נתנה לי לצלם את החומר .
תראה/י אם הייתי ילדה רגילה כמו כולם אולי זה פחות היה מפריע לי אבל בגלל שאני לקוית למידה ועם בעיות קשב וריכוז ואני קצת מתקשה בכתיבה אז למה לא לעזור אם אפשר .
מה עושים במצב כזה ?
תודה מראש יום טוב ושנה טובה שהיה לך מאמיליה
א
אלה
יחסים עם המורה
היי, מה שאת מתארת נשמע באמת לא נעים, אבל אני די משוכנעת שהמורה לא התכוונה לפגוע בך וכן מעוניינת לעזור לך בלמידה, וכדי שגם את תהיי משוכנעת בכך אני מציעה שתפני אל המורה באופן אישי ותספרי לה את מה שסיפרת לנו כאן. תוכלו לדבר על מה שקרה, לשמוע זו את זו וגם לגבש החלטה לגבי התמודדות עם מקרים כאלו בעתיד. את נשמעת לי בחורה מקסימה ורגישה, כזו שלפעמים למורים קשה להיות רגישים מספיק כלפיה. גם לי בתור מורה קרה מקרה דומה ובו בלי כוונה בכלל פגעתי בתלמידה, היא פנתה אליי, דיברנו על העניין והאמת שמאז אנחנו חברות ממש טובות ובקשר מצוין. דברים כאלו יכולים לעזור לכן דווקא להתקרב ולהבין זו את זו, אם תפתחי את זה בפניה ותדברי איתה על מה שקרה. בהצלחה ושנה מתוקה כדבש :)
א
אמיליה
לאלה מנהלת פורום לקויות למידה
תודה רבה לך על עזרתך ותגובתך המהירה חג שמח ושנה מתוקה כדבש ועם הרבה בריאות שהיה לך וכל בני ביתך / משפחתך . ישר כוח על הפורום המדהים הזה של בית הספר זינוק פסיכומטרי .
א
אלה
מקסימה שכמותך!!!
תודה על המילים החמות, תעדכני בהתפתחויות ושנה טובה גם לך ולכל אהובייך :)
א
אמיליה
התפתחות
אלה מנהלת פורום לקויות למידה שלום רב !
ברצוני לעדכן אותך על ההתפתחות
ביום שלישי 27.09.2011 נכנסה אלינו היועצת ודבר אייתנו ( חשבנו במקום לעשות הקורס פעם בשבוע לעשות פעמים בשבוע ולא הסתדר ) , המזכירה נכנסה אלינו עם ספרים בתנ"ך , ואז אני הזכרתי בפני המורה בתנ"ך את הנושא שלי אז שאלתי אותה אם הספר שאנחנו מקבלים מכיל את כל החומר שאנחנו לומדים אז היא אמרה לי כן , בקיצור מה שהיא אמרה לי זה שם אני לא אספיק לכתוב אז שהכל יש בספר , נוסף לכך אני רואה שאם אני מגיע מוקדם ותופסת את המקום שלי קדימה אז אני מסתדרת עם הכתיבה .
שנה טובה ומתוקה שתהיה לך מאמיליה
א
אלה
נשמע מעולה!!!!
שמחתי מאוד לשמוע, שוב שנה טובה והצלחה בכל וכל :)