מהם התנאי קבלה למלגת קרן אור ? הבנתי שמי שיש לו ממוצע של 88 זה גבוה מידי למנהל עסקים . מה צריכים להיות הנתונים בשביל לזכות במלגה הזו ? דיברתי איתכם אבל אמרתם שהפרטים יינתנו סמוך למועד הרשמה. אשמח אם אתם כן תוכלו לספק לי את הפרטים נ.ב - עברתי על הפרטים באתר שלכם של התוכנית. למי שייכת המלגה? כלומר מי נותן אותה ? המכללה או תורמים חיצונויים ? האם יש אפשרות ליצור קשר עם מי ששייך למלגה באופן ישיר ולא מרשם הסטודנטים ?
י
יעל
תכנית קרן אור
בן שלום,
אכן, מטרת התכנית היא לאפשר לסטודנטים שאינם עומדים בתנאי הקבלה הרגילים ואשר מגיעים משכבות סוציו אקונומיות חלשות, מסלול קבלה חלופי, באמצעות קורס מיון. למועמדים שיכולים להתאים למסלול הקבלה הרגיל, מוצעות כמובן המלגות הרגילות המוצעות בבינתחומי.
התכנית הוקמה על ידי בוגרים של המרכז הבינתחומי והמלגה ניתנת על ידי תורמים ישירות לסטודנט שמקבל אותה.
לגבי נתונים על תנאי הקבלה ויצירת קשר עם התכנית, יש לפנות למנהל רישום וקבלה: rishum@idc.ac.il
בהצלחה! יעל
ב
בן
תכנית קרן אור
האם אין בידיך את תנאי הקבלה של השנה שתבוא עלינו לטובה? בקשר למי שמרכז את הפרויקט , התכונתי למנכ"ל של התוכנית ,(דיקנט הסטודנטים או כל אחד כזה - מה השם שלו אם זה אפשרי ) האם יש איזו שהיא דרך ליצור איתו קשר ? אני מבין שלמדעי המחשב יש מעין "מכשול" כלומר , יש לעבור מכינה שצריך לעמוד בה בממוצע ציונים של 80 + ואילו במנהל עסקים אין צורך ?
במידה והממוצע שלי הוא גבוה ב3 4 נקודות ממה שנדרש אין אפשרות להתקבל לתוכנית , מה לגבי פסיכומטרי ?