שלום רב, אני מתחילה את לימודי לתואר ראשון במנהל עסקים באוקטובר הקרוב ויש לי כמה שאלות: 1. כשעיינתי באתר במערכת השעות לדוגמא ראיתי שיש כמה מסלולים לתואר; מסלול 1, מסלול 2 ומסלול חשבונאות, אני לא נרשמתי לחשבונאות אך איך אפשר לדעת לאיזה מסלול אני משובצת בין שני הראשונים? (כדי שאוכל לדעת לאיזו מערכת שעות להתייחס). 2. במבחן הפסיכומטרי קיבלתי 138 בנושא האנגלית, נאמר לי שבציון כזה מקבלים פטור באנגלית, האם אני צריכה להגיש בקשה כלשהי כדי לקבל את הפטור או שהוא מגיע לי באופן אוטומטי? אם אני אכן מקבלת את הפטור, זה אומר שכל שעות האנגלית נמחקות לי מהמערכת או שרק חלק מהן? 3. בכלל, יש משהו שכדאי שאעשה לפני שבוע ההיכרות כמו בחירות קורסים, מרצים, או דברים בסגנון הזה?
תודה רבה, לירון.
ד
דקלה
איפה הסתכלת במערכת שעות לדוגמא?
גם אני מחפשת
ד
דיקלה
בטח בגלל החופש הם כבר לא מעדכנים במהירות כמו פעם :/
י
יעל
:)
דיקלה שלום,
מערכת שעות לדוגמא, ניתן למצוא בלינק המצורף. מערכת השעוצ לשנת הלימודים הבאה אמורה להתעדכן באותו לינק בתחילת אוגוסט.
ד
דיקלה
תודה יעל! האם זה נכון שהמערכת שעות בביה"ס
לתקשורת הנה מובנית ולא יהיה ניתן לעשות שינויים? גם בבינתחומי יש "בידינג" כמו שיש באוניברסיטאות אחרות?
י
יעל
מערכת שעות
דיקלה שלום,
מערכת השעות אכן מובנית. עליך לבחור רק קבוצות תרגול וקורסי בחירה.
יעל
י
יעל
לקראת שנת הלימודים
לירון שלום,
ברכות לתחילת דרכך האקדמית! אני מבינה שכבר ענו לך במייל, אך אני מפרסמת כאן את התשובות לטובת גולשי הפורום. 1. בקרוב ייצור איתך קשר סטודנט מלווה מבית הספר שבו תלמדי, כדי לייעץ וללוות עד לשבוע ההיכרות. 2. החלוקה למסלולים עדין לא נעשתה והיא נעשית בסמוך לתחילת שנת הלימודים. 3. מערכת השעות לשנת הלימודים הבאה, צפויה להתפרסם באוגוסט. תעקבי בקישור המצורף. 4. אם יש לך פטור מלימודי האנגלית, את כמובן לא תצטרכי ללמוד את הקורס הזה.