היי יש לי שאלה , עשיתי 2 פסיכומטרי בראשון קיבלתי 450 ובשני 540 יש לי ממוצע בגרויות 100 - 3 יח' מתמטיקה 4 יח' אנגלית עם ציונים גבוהים ו 5 יח' תקשורת מגמה בתיכון. האם יש לי סיכויים גבוהים להתקבל? בלי הפסיכומטרי או בדרך אחרת? דרך אגב אני יכולה לקבל מלגת סיוע כלשהי? ואיך זה הולך?
א
איריס בדולח
סיכויי קבלה ללימודי תקשורת
שלום רותם, תנאי הקבלה הינם דינמיים ומשתנים, לכן, על מנת לתת שירות אישי ומתן ייעוץ מדויק, יש ליצור קשר עם מנהל הרישום והקבלה בטלפון: 09-9527200, או בדוא"ל: rishumsec@idc.ac.il. ניתן להגיע לפגישת יעוץ ללא צורך בתיאום מראש, בשעות קבלת הקהל: א'-ה' – 08:00-19:00 ו' – 09:00-12:00 בהצלחה!
ס
סטודנטית
את יכולה להתקבל
היי רותם, אני לומדת תקשורת בבינתחומי והיה לי ממוצע מעל 100 וזה תנאי קבלה מספיק.
ר
רותם
את נהנית מהלימודים שם?
ס
סטודנטית
תשובה לרותם
היי רותם, סך הכל הלימודים די מעשירים, יש מרצים טובים ואווירה סבבה. אם זה שווה את הסכום שמשלמים מדי שנה? אני לא בטוחה... אבל אני לא חושבת שבלימודי תקשורת יש אלטרנטיבה טובה יותר.
ר
רותם
תודה על התגובה :)
יש לי שאלה גם לגבי האנשים.. קצת קשה לי להתחבר, איך האנשים שם? הבנתי שיש רוב בנות בכיתה, זה נכון?
נ.ב את ממש עוזרת לי תודה !
ס
סטודנטית
בכייף
נכון, רוב המסלול מורכב מבנות. מבחינת החברה - כמו בכל מקום, יש ויש. אבל אין סיבה שלא תמצאי לך את החבר'ה שהם באותו ראש כמו שלך. לא כולם כמו הסטיגמה של המקום אם לזו הכוונה בשאלה.