אהלן, אני מעוניין להתקבל ללימודי ממשל במסלול קבלה למצטיינים באסטרטגיה וקבלת החלטות במרכז הבינתחומי. ממוצע הבגרויות שלי לא גבוה ואין ברשותי פסיכומטרי. אני קצין לקראת שחרור, משרת כקצין קרבי בקבע כבר שנה וחצי, ביצעתי 3 תפקידים קרביים ופיקודיים, ואני מחזיק במספר רב של מכתבי המלצה ממפקדים בכירים. מהם סיכויי להתקבל למסלול למצטיינים? מהם סיכויי להתקבל לתואר הראשון הרגיל בממשל? בנוסף, עד תחילת שנת הלימודים ותו"כ הלימודים, במה אוכל לעבוד בתחום?
א
איריס בדולח
קבלה למסלול למצטיינים בלימודי ממשל ואסטרטגיה
שלום תומר, למסלול קבלה למצטיינים באסטרטגיה וקבלת החלטות לא ניתן להירשם תחת קטגוריות מיוחדות בכלל וקטגוריה של משרתי ויוצאי כוחות הביטחון בפרט. ניתן לנסות ולהירשם לבית הספר לאודר לממשל תחת קטגוריה של "יוצאי ומשרתי כוחות הביטחון". במידה ותצטיין במהלך שנה א', תוכל לבקש לעבור ראיון אישי והנושא ייבחן לגופו של עניין. להלן הסבר על ביצוע ההרשמה תחת קטגוריה זו- כאשר נשאלים בטפסי הרישום על בסיס מה נעשה הרישום, יש לסמן את הקטגוריה הרלוונטית (כדוגמא- "משרתי ויוצאי כוחות הביטחון"). לאחר ביצוע הרישום, יש לצרף מסמכים המעידים על הפעילות המדוברת כמפורט בקישור לרישום המקוון, לנוחיותך. במידה ונמצאה התאמה פוטנציאלית יש לבצע את הרישום בפועל. אם יש בידך עוד מסמכים הנראים לך רלוונטיים כמו מכתבי תודה, הוקרה, הצטיינות, מומלץ לצרפם. אנו נבנה לך תיק אישי אשר יעבור לוועדת הקבלה. הוועדה לא מתקיימת בנוכחותך ולכן כל מה שרצוי מבחינתכם שחברי הוועדה יראו- מומלץ להגיש! מומלץ להירשם במועד הרישום המוקדם, שכן במועד הרישום המאוחר קבלה ללימודים הנה על בסיס מקום פנוי נשמח לעמוד לשירותך בכל שאלה נוספת. בברכה, איריס
ת
תומר וינר
המסלול למצטיינים
אז מהם התנאים לקבלה למסלול למצטיינים?