אני מתעניין בלימודי מדעי המחשב. יש לי פסיכומטרי 710 וממוצע בגרויות 104. שמעתי על הייחוד והתכניות המיוחדות שיש לכם במסלול זה. הייתי שמח לשמוע קצת מכם על היתרונות של תכניות אלה לעומת לימודים באוניברסיטה למשל. אגב, האם ניתן לקבל מלגה בעקבות ציון הפסיכומטרי?
תודה רבה.
א
אבינעם שפרן
מדעי המחשב בבינתחומי - תשובה
היי שחר, התכנית במדעי המחשב מאפשרת לימודים הן מעולם מדעי המחשב והן מעולם מנהל העסקים. התכנית נותנת כלים בתחומי התכנות, שפות, אבטחת רשת, משחקי מחשב, ניהול פרוייקטים ועוד. המרכז הבינתחומי הרצליה מספק מעבר לתכנית הלימודים רשת נטוורקינג חזקה אשר מסייעת ברכישת כלים פרקטיים ומציאת מקומות עבודה. בית הספר למדעי המחשב שומר על תכנית לימודים מעודכנות אשר מחוברות לתהליכים הקורים בשוק. בנוסף במהלך הלימודים תוכל לבחור להתמחות בתחומי משחקי המחשב ו/או אבטחת מידע ברשת. בנוסף, במסגרת הלימודים במרכז ניתן לקחת חלק בתכנית שונות לדוגמת תכנית zell ליזמות, אשר מלווה סטודנטים מצטיינים בבניית סטרט אפ ותהליכי הוצאתו לפועל.
תכנית נוספת היא המעבדה לחדשנות במדיה (miLab) ששותפים בה סטודנטים למדעי המחשב, תקשורת ופסיכולוגיה במטרה לפתח טכנולוגיות חדשניות הלוקחות בחשבון את הידע משלושת התחומים.
לאור ציונייך תוכל לקבל מלגת הצטיינות דיקן, שדורשת עמידה בשני תנאים בגרות מעל 100 ופסיכומטרי מעל 700, ערך המלגה הוא 50%. לפרטים נוספים תוכל להיכנס לקישור המצורף מטה ובו קיים תיאור של כלל המלגות הקיימות בבינתחומי, או לחלופין להשאיר פרטיך בטופס הצהוב מטה ונשמח לחזור אליך.