האם מוסדות עבודה מקבלים את התואר של אוניברסיטת אריאל?
האם מוסדות עבודה מקבלים את התואר של אוניברסיטת אריאל?
רועי
3 תגובות
שלום רב, רציתי לדעת האם מוסדות עבודה מקבלים את התואר של אוניברסיטת אריאל כתואר? או שלא מקבלים אותה? והאם ניתן למצוא עבודה תוך כדי הלימודים עם עזרה מהאוניברסיטה?
ר
רועי
לימודים באוניברסיטה
לימודי ערב כלכלה ומנהל עסקים - כמה ימים בשבוע ובערך באילו שעות? ושאלה נוספת - למשל עשיתי תואר ראשון בכלכלה, האם ניתן להמשיך לתואר שני להנדסה תעשייה וניהול?
אמרו לי שמי שעושה תואר באוניברסיטת אריאל, למשל אני רוצה כלכלה, לא מכבדים את התואר של האוניברסיטה ויותר קשה למצוא מקומות עבודה כתוצאה מכך. זה נכון? ובמידה ואני רוצה ללמוד כלכלה כתואר ראשון, אני אוכל לעשות תואר שני בכל תחום שארצה? למשל תעשייה וניהול, או חינוך, או תקשורת...?
א
אוניברסיטת אריאל
לימודים באוניברסיטה
רועי שלום, לימודי ערב בכלכלה נפתחו לפני כחודש וחצי באביב. לאוקטובר הקרוב לא מתוכננים לימודי ערב בתחום. ימי הלימוד במחלקה במסגרת לימודי יום הינם בין יומיים לשלושה בשבוע. לשאלתך בנושא תואר שני: מועמד שמגיע מתחום כלכלה ורוצה ללמוד תואר שני בהנדסת תעונ יהיה מחוייב בהשלמות עפ החלטת המחלקה, כן רצוי ללמוד מראש תואר בתחום כדי להמשיך לתואר שני. ללומדים תואר שני בהנדסת תעונ יש אפשרות להמשיך גם לתואר שני בהנדסת תעונ וכן במנהל עסקים.
לי לא מוכר הנושא שבוגרים שלנו לא מצליחים להשתלב בעבודה בגלל שסיימו באריאל, חשוב לציין כי לנו באוניברסיטה קיים מרכז השמה שמסייע לסטודנטים ובוגרים במציאת עבודה וכן נעשה יריד תעסוקה גדול, בהשתתפות חברות רבות מהתעשייה וההיטק , כל זאת כדי שבוגרים שלנו יוכלו להשתלב גם במקומות טובים. בהצלחה. לבדיקת זכאותך נא אשאר פרטיך ונציג יחזור אליך עם פרטים נוספים.
א
אוניברסיטת אריאל
קבלת בוגרי תואר ראשון מאריאל במקומות עבודה
רועי שלום התייחסתי לשאלך במענה לשאלה הקודמת שלך. יום טוב,