לימודי אסטרטגיות של מניות ומדדים או ניהול תיקים וייעוץ השקעות?
לימודי אסטרטגיות של מניות ומדדים או ניהול תיקים וייעוץ השקעות?
משה
1 תגובות
שלום
אני סוחר כבר יותר מארבע שנים בתחום המט"ח, למדתי במכללה כשישים שעות, ניתוח טכני מעמיק, ואני סוחר קצת ידני, אך בעיקר משקיע בהמצאת אסטרטגיות חדשות, ואחרי זה מזמין אצל מתכנת שיבנה אותו לאגוריתם, היו תקופות שניהלתי תיקים לחברות או לפרטיים. אני ממשיך לחפש אסטרטגיות טובות ולהתמחות בזה. כעת אני רוצה להרחב, ושאלתי, אם כדאי לי להתרחב לכיוון לימוד אסטרטגיות של במניות ומדדים, שלא התעסקתי איתם כמעט. או ללכת ללמוד ניהול תיקים ויעוץ השקעות? ואם כן היכן מומלץ? תודה
ש
שני יונגר
אסטרטגיות של מניות ומדדים או ייעוץ השקעות
שלום משה,
אני מניחה שאת עיקר הידע הנלמד בקורס ייעוץ השקעות וניהול תיקים אתה כבר רכשת לבד בעבודה היום יומית שלך, אז ייתכן שקורס שכזה לא ייתן לך הרבה ידע, אך כן יכול לתת לך את התעודה שאולי אתה זקוק לה לייעוץ השקעות. השאלה כאן סובבת סביב המטרה שלך בלימודים, אם היא שאלת ידע או שאלת גושפנקה. לגבי קורס אסטרטגיות של מניות ומדדים, הוא גם קורס קצר יחסית כי מדובר בקורס המיועד למי שכבר סוחר ובעל ניסיון ולא קורס התחלתי למי שאין בידיו את הידע בתחום, אז אולי שם תוכל לקבל ידע חדש, על תחום שלא עסקת בו. נשמע לי כמו אופציה טובה אם אתה רוצה להתחיל ולסחור בתחומי מסחר חדשים שאינך מכיר כיום. היכן מומלץ ללמוד לא אוכל לפרט כמנהלת פורום, מכיוון שאני מנועה ממתן תשובות המשוות או מבחינות בין מוסדות הלימוד.